Sport

Super lovitura de la mijlocul săptămânii la pariuri! A câștigat peste 300.000 de lei cu 17 evenimente din fotbal

Un parior a dat super lovitura cu 17 evenimente din fotbal. A știut exact ce face și a câștigat peste 300.000 de lei cu o precizie de calculator.
21.04.2023 | 19:02
Super lovitura de la mijlocul saptamanii la pariuri A castigat peste 300000 de lei cu 17 evenimente din fotbal
Super lovitură la pariuri! A câștigat peste 300.000 de lei cu 17 evenimente din fotbal. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Super lovitura de la pariuri vine la trei zile după ce un alt parior inspirat a câștigat peste 12.000 de euro cu meciuri întinse pe două săptămâni. A mizat pe 14 meciuri de fotbal și a așezat biletul în dreptul celor Big Win.

Super lovitura de la mijlocul săptămânii la pariuri: peste 300.000 de lei cu 17 evenimente din fotbal

Aprilie continuă să fie luna câștigurilor fabuloase. Un parior extrem de inspirat și-a trecut în cont suma de 312.286,37 lei fără prea mari emoții. A ales să mizeze suma de doar 15 lei pe 17 evenimente din fotbal, iar biletul s-a înverzit. Astfel de câștiguri sunt fără discuții o urmare a numeroaselor bonusuri oferite cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Pariorul norocos și-a ales cu inspirație partidele prin care să facă profit. Evenimentele au început miercuri seară și s-au sfârșit joi dimineață. Cotele au fost destul de mari, cu 2,35, cea mai mare, însă omul nostru a știut exact cum să le alinieze.

Biletul arată încântător și poate reprezenta o sursă de inspirație pentru lumea pariurilor sportive. Cota finală a fost de 13.011,93, iar suma plasată a fost de 15 lei. Prin combinarea celor două a luat naștere câștigul fabulos de 312.286,37 de lei. O bună parte din suma încasată, concret 117.107,39 a venit din bonusul consistent pus la bătaie de Superbet.

ADVERTISEMENT

„Ambele echipe marchează”, varianta preferată de pariorul câștigător

Prima parte a biletului câștigător a fost compus din evenimente desfășurate în ligile inferioare de fotbal din Anglia. QPR – Norwich (1-1) sau Reading Luton Town (1-1) au oferit primele emoții omului nostru câștigător. Varianta aleasă, „ambele echipe marchează”, s-a înverzit la limită.

Superbet

Totuși, au existat partide care au ieșit fără probleme. Pariorul câștigător a ales „ambele echipe marchează” și pentru partidele Watford – Cardiff (1-3) sau Swansea – Preston North End (4-2). Totodată, pariorul inspirat nu a ezitat să se orienteze și spre meciurile tari.

ADVERTISEMENT

A ales aceeași variantă „ambele echipe marchează” și la meciurile Bayern Munchen – Manchester City, scor 1-1 în sferturile Ligii Campionilor, dar și la Inter – Benfica, scor 3-3, în aceeași fază a competiției. Ulterior, omul nostru și-a îndreptat tunurile spre evenimente din America de Sud.

Superbet

Majoritatea variantelor alese de parior s-au înverzit fără probleme, însă au fost și ceva emoții. Deși avea o cotă de doar 1.33 la „1 solist”, Colo Colo a învins la limită, scor 1-0 pe Monagas. Suficient cât să-i facă viața mai fericită câștigătorului.

ADVERTISEMENT

Superbet

Ultimul meci de pe biletul câștigător a fost programat în Bolivia. Barcelona SC a învins cu 2-1 pe Bolivar, astfel cota de 1,53 pentru „1 solist” aleasă de pariorul nostru s-a dovedit câștigătoare. Inspirație, noroc și pasiune, desigur, și super bonusurile oferite de Superbet. Totul pentru a da lovitura la pariuri.

ADVERTISEMENT