Sport

Și Rapid vrea FCSB în Ghencea: “E normal să joace acolo!”

Victor Angelescu este de părere că ar trebui să li se acorde accesul celor de la FCSB în Ghencea şi susţine că stadionul poate găzdui meciurile celor două echipe aflate în lupta pentru identitate.
24.07.2023 | 12:20
Si Rapid vrea FCSB in Ghencea E normal sa joace acolo
Și Rapid vrea FCSB în Ghencea: “E normal să joace acolo!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost exilată pe “Arcul de Triumf” pentru derby-ul cu Dinamo, care s-a jucat cu doar 6123 de fani în tribune. Rămâne de văzut dacă la următoarele meciuri, negocierile dintre CSA şi FCSB pentru închirierea Ghencea vor avea o altă finalitate.

Și Rapid vrea FCSB în Ghencea: “E normal să joace acolo!”

Victor Angelescu, finanţatorul Rapidului, susţine că ar fi normal ca FCSB să joace în Ghencea, dar exclude ca rivalele Rapidului să joace în Giuleşti, aşa cum nici “vişiniii” nu vor juca vreodată în Ghencea:

ADVERTISEMENT

“Mi se pare normal ca FCSB să joace pe Ghencea. Normal că dacă sunt alte meciuri, de Cupă sau alte echipe care nu sunt Steaua, Dinamo, Rapid, să se poată disputa. Dar în mod normal, echipele de tradiţie trebuie să joace acolo.

Din punctul meu de vedere, trebuie să joace acolo şi CSA şi FCSB. Nu vreau să mă implic în problemele altor echipe, doar îmi spun o părere. FCSB ar trebui să joace acolo, aşa ar fi normal. 

ADVERTISEMENT

Este un stadion făcut din bani publici. Eu am spus. Ar trebui să joace CSA şi FCSB, dar şi alte echipe care nu sunt rivale. Pentru că nu poate să joace nici Rapidul în Ghencea şi nici FCSB-ul în Giuleşti”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoica: “Dacă nici meciul ăsta nu îl jucăm în Ghencea înseamnă că e o anarhie totală”

După meciul cu Dinamo, FCSB a făcut o nouă cerere pentru a evolua pe stadionul Ghencea. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general spunând că este greu să mai fie refuzat accesul:

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, care am trăit multe, există un singur derby: FCSB – Dinamo. S-a depus cerere pentru Ghencea de săptămâna trecută, de când am aflat că se joacă duminică, 6 august, meciul cu CFR Cluj.

Așteptăm răspunsul celor de la CSA Steaua. Poate că nu se va mai cere polița pe care nimeni nu o poate obține. Nu cred că cineva își mai poate permite. Dacă nici meciul ăsta nu îl jucăm în Ghencea înseamnă că e o anarhie totală în România și nu mai avem nicio șansă”, a spus Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Stadionul Steaua a fost inaugurat în urmă cu doi ani. Până acum, la nivel de club, doar CSA Steaua a disputat meciuri pe arena de 100 de milioane de euro.

Rapid vrea FCSB pe Ghencea

ADVERTISEMENT