Sport

Superbet a devenit sponsorul principal al unui uriaș club din Brazilia: Fluminense! Sumă record anuală și cel mai tare show de artificii pe „Maracana”. Video

Superbet a dat o nouă lovitură de imagine! „Gigantul” din domeniul pariurilor sportive a semnat parteneriatul cu un club de mare tradiție din Brazilia, cu milioane de fani.
09.04.2024 | 20:32
Superbet a devenit sponsorul principal al unui urias club din Brazilia Fluminense Suma record anuala si cel mai tare show de artificii pe Maracana Video
Superbet a devenit sponsorul unui club de tradiție din Brazilia! Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Superbet, cea mai mare companie din domeniul pariurilor sportive din România, a înregistrat un nou succes major în materie de imagine. Sponsor principal al SuperLigii, Superbet a semnat cu Fluminense, unul dintre cele mai galonate cluburi de fotbal din Brazilia. Înțelegerea se întinde pe 3 ani, iar sud-americanii vor încasa o sumă fabuloasă.

Superbet a devenit sponsorul principal al unui club de tradiție din Brazilia!

Superbet și Fluminense au fost protagonistele unui parteneriat de top încheiat pe legendarul stadion Maracana din Rio de Janeiro, Brazilia. Lider pe piața pariurilor sportive din România, Superbet a devenit noul sponsor principal al lui Fluminense, de patru ori campioană în Brazilia și deținătoare en-titre a trofeului Copa Libertadores.

ADVERTISEMENT

Suma pe care sud-americanii o vor încasa în urma parteneriatului cu Superbet este de-a dreptul astronomică. Anual, în cei trei ani de contract, Fluminense va câștiga suma de 52 de milioane de reali brazilieni (aproximativ 9,57 de milioane de euro).

Parteneriatul dintre cele două părți deține a patra cea mai mare valoare din fotbalul brazilian, la egalitate cu înțelegerea finalizată cu Sao Paulo. Acordul dintre Fluminense și Superbet a venit ca urmare a performanțelor pe care Fluminense le-a înregistrat atât pe teren, cât și în afara acestuia, dar și a cifrelor pe care Superbet le-a atins în în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Gigantul” din domeniul pariurilor și-a făcut intrarea pe piața braziliană la finalul lui 2023 și în mai puțin de jumătate de an, Superbet a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din domeniu în această țară. Cifrele foarte bune înregistrate într-un timp atât de scurt s-au datorat și parteneriatului semnat în ianuarie 2024 cu Sao Paulo, o altă grupare de mare tradiție din „Țara Cafelei”. Iar acum, după ce în portofoliu a intrat și Fluminense, Superbet poate deveni cel mai important operator de pe piața de gambling din Brazilia.

Spectacol cu artificii la evenimentul de lansare al parteneriatului Superbet – Fluminense

Fluminense a început reconstrucția încă din urmă cu 5 ani. Clubul din Rio de Janeiro a reușit prin schimbările din cadrul clubului să câștige încrederea partenerilor de top, să aducă fanii înapoi în tribune și să obțină trofee prestigioase în America de Sud.

ADVERTISEMENT

Sud-americanii au anunțat noul parteneriat printr-un eveniment de amploare care a avut loc chiar pe Stadionul „Maracana”, casa cu o capacitate de aproape 80.000 de locuri a celor de la Fluminense. Brazilienii au organizat un spectacol grandios de lumini și un foc de artificii.

Totodată, noul echipament de joc de la echipele de fotbal masculin și feminin ale lui Fluminense a fost prezentat în fața fanilor. Mario Bittencour, președintele clubului brazilian, este încântat de parteneriatul încheiat de echipa pe care o conduce.

ADVERTISEMENT

„Sosirea Superbet ca partener vine prin înțelegerea valorii și dimensiunii Fluminense. Suntem un club cu multe glorii, care a trecut printr-un proces de recâștigare a credibilității dobândit printr-o filozofie de lucru care s-a soldat și cu titluri majore.

Sperăm ca, împreună, Fluminense și Superbet să construiască o poveste frumoasă, continuând calea victoriilor și realizărilor”, a declarat președintele Mario Bittencourt.

Fluminense – Colo-Colo, meciul de debut al sponsorului Superbet

Meciul de debut al sponsorului principal Superbet la Fluminense va avea loc miercuri, 10 aprilie, de la ora 03:00. Echipa antrenată de Fernando Diniz o înfruntă pe Colo-Colo (Chile) în a doua etapă din Grupa A în Copa Libertadores.

Va fi primul meci al lui Fluminense pe Stadionul Maracana după încheierea parteneriatului cu Superbet. Fluminense se bucură de performanțe incredibile în ultima vreme. Clubul la care evoluează Marcelo sau Felipe Melo este deținătoarea trofeelor Copa Libertadores și Recopa Sudamericana.

Mai mult decât atât, Fluminense se bucură de prezența în lot a multor jucători de renume internațional, iar în 2025 brazilienii vor concura la Cupa Mondială a Super Cluburilor din 2025.

Spectacol la evenimentul de lansare al parteneriatului Supebet - Fluminense

Spectacol la evenimentul de lansare al parteneriatului Supebet - Fluminense

ADVERTISEMENT
Tags: