Sport

Superbet a dat lovitura în America de Sud! Este sponsorul principal al lui Sao Paolo, unul dintre giganții din fotbalul brazilian

Superbet, cel mai mare jucător de pe piața de gambling din România, a dat lovitura și este sponsorul principal al lui Sao Paolo, una dintre cele mai mari echipe din Brazilia.
19.01.2024 | 17:37
Superbet a dat lovitura in America de Sud Este sponsorul principal al lui Sao Paolo unul dintre gigantii din fotbalul brazilian
Superbet a dat lovitura în America de Sud! Este sponsorul principal al lui Sao Paolo, unul dintre giganții din fotbalul brazilian
ADVERTISEMENT

Cel mai mare operator de pe piața de gambling din România, Superbet, și-a făcut o intrare puternică pe piața braziliană. Gigantul din industria pariurilor a semnat un parteneriat istoric cu unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

Superbet a dat lovitura în America de Sud! Este sponsorul principal al lui Sao Paolo

FC Sao Paolo, gigantul din Brazilia, a anunțat un parteneriat istoric cu Superbet. Contractul este valabil trei ani, iar brazilienii vor încasa echivalentul a 9,4 milioane de euro anual din acest parteneriat.

ADVERTISEMENT

Sao Paolo a oficializat parteneriatul printr-un eveniment grandios, la care au participat mii de oameni. Jucătorii și jucătoarele au defilat pe scenă asemenea paradelor de modă la prezentarea tricourilor cu noul sponsor.

Pe cerul orașului Sao Paolo a fost și un show cu drone care anunța acest parteneriat, iar evenimentul s-a încheiat cu un concert. Conform presei sud-americane, Superbet se pregătește de investiții importante în Brazilia, acolo unde și-a făcut deja intrarea în final de 2023.

ADVERTISEMENT
Superbet, noul partener al celor de la Sao Paolo. Sursa: Facebook Sao Paolo
Superbet, noul partener al celor de la Sao Paolo. Sursa: Facebook Sao Paolo

Superbet, pe panourile de pe Maracana de la Brazilia – Argentina

La meciul dintre Brazilia și Argentina, de pe Maracana, meci contând pentru calificările pentru Campionatul Mondial din 2026, Superbet a apărut pe panourile publicitare de la marginea terenului.

La început de 2024, compania românească a devenit sponsorul principal al celor de la Sao Paolo, club care a câștigat șase campionate, trei trofee în Cupa Libertadores, două Cupe Intercontinentale și un Campionat Mondial al Cluburilor.

ADVERTISEMENT

Sao Paolo joacă pe legendarul stadion Morumbi, cu o capacitate de 66.000 de locuri. Clubul brazilian și-a schimbat și sponsorul de echipament în acest început de an, New Balance fiind noul furnizor al “Tricolor Paulista”.

Jucătorii și-au prezentat noile tricouri
Jucătorii și-au prezentat noile tricouri

Superbet, unul dintre cei mai importanți sponsori din sportul românesc

Superbet este un sponsor important din sportul românesc. În prima ligă a României este sponsorul principal al Farului Constanța, campioana en-titre, dar și al celor de la U Cluj și Rapid București. În liga secundă, este sponsorul celor de la Gloria Buzău

ADVERTISEMENT

Noul stadion al Rapidului poarta numele de Giulești Superbet Arena, compania fiind și sponsorul echipei feminine de handbal, care evoluează în Champions League. Din anul 2022, Superbet este principalul sponsor al primei ligi din România, SuperLiga.

Prin programul de susținere al sportului românesc, Superbet sponsorizează federații, echipe sau sportivi din fotbal, handbal, baschet, ciclism, șah, kickbox, raliuri, atletism, scrimă, dansuri, înot și schi.

Superbet, noul sponsor al lui Sao Paolo
Superbet, noul sponsor al lui Sao Paolo
  • 2008 este anul în care s-a înființat Superbet
  • 9.400.000 de euro pe an încasează Sao Paolo din parteneriatul cu Superbet
ADVERTISEMENT
Tags: