Sport

Supercâștig inedit la pariuri! Bilet „verde” cu evenimente din fotbal, tenis, baschet și handbal

Supercâștig inedit! Pariorul inspirat a câștigat peste 41.000 de lei cu evenimente din fotbal, tenis, baschet și handbal.
11.05.2023 | 17:37
Supercastig inedit la pariuri Bilet verde cu evenimente din fotbal tenis baschet si handbal
Câștig fabulos cu un bilet inedit. A dat lovitura la pariuri cu evenimente din fotbal, tenis, handbal și baschet. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Câștigurile fabuloase curg pe bandă rulantă, după ce un alt parior inspirat a încasat aproape 60.000 de lei cu doar nouă evenimente din fotbal. Marele câștigător a mizat 200 de lei, iar biletul verde i-a adus o avere. De această dată, biletul a fost complex, dar precizia a fost de calculator.

Supercâștig inedit la pariuri cu evenimente din fotbal, tenis, baschet și handbal

Ziua de marți a fost cu noroc pentru un parior extrem de inspirat, care a știut exact ce face atunci când a înșiruit pe bilet nu mai puțin de 18 evenimente. Fie că este vorba de fotbal, tenis, baschet sau handbal, omul nostru a ales varianta cea corectă și la final s-a bucurat de un câștig de 41.207,45 de lei.

ADVERTISEMENT

Suma pariată a fost una „frumușică”, ce i-a permis omului nostru să se bucure de câștigul fabulos. Nu mai puțin de 16,233.24 de lei din suma câștigătoare au venit ca urmare a bonusurilor oferite cu generozitate de Superbet. Pariorul câștigător a pus la bătaie suma de 98 de lei.

Deși biletul a fost alcătuit din 18 evenimente, toate s-au desfășurat în aceeași zi. Cota totală a fost de 254.83, astfel a luat naștere suma de 41.207,45 de lei. De amintit este faptul că o parte substanțială din marele câștig a venit datorită bonusurilor puse la bătaie de Superbet.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Manchester City, meci cu emoții pe biletul câștigător

Biletul a fost deschis de o partidă de tenis de la WTA Roma. Tereza Martincova a trecut în trei seturi de Ana Konjuh în primul tur de la Foro Italico, astfel, varianta „minim 1 set Ana Konjuh” s-a dovedit a fi inspirat aleasă. Ulterior, biletul a continuat să meargă bine. Tomova nu a avut emoții cu Bolsova Zadoinov, iar varianta „minim 1 set Viktoriya Tomova” a fost câștigătoare.

3

Cota cea mai mare a fost 1,55 la partida de fotbal Univ San Martin – Union Huaral pentru varianta „X2”, însă pontul a ieșit fără probleme. Oaspeții au câștigat cu 1-0. Cea mai tare partidă de pe bilet, Real Madrid – Manchester City, a oferit emoții pentru pariorul inspirat.

ADVERTISEMENT

2

Varianta aleasă de omul nostru a fost „GG”. Vinicius a înscris rapid, însă golul englezilor s-a lăsat așteptat. De Bruyne a marcat în minutul 67 la capătul unei faze controversate care a fost intens dezbătută. Cele șapte meciuri de baschet de pe bilet au ieșit fără probleme, la fel ca singura partidă de handbal de pe biletul câștigător.

1

Câteodată ce e mult nu strică, iar pariorul nostru a dat dovadă de pragmatism, știință și inspirație. Totuși, pariorul câștigător a avut parte de sprijin, odată cu bonusurile avantajoase oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT