Sport

„Superman s-a întors“. Parma i-a făcut un clip de prezentare de Hollywood lui Buffon. Video

Gianluigi Buffon se întoarce la Parma după 20 de ani. Clipul de prezentare este spectaculos
17.06.2021 | 17:18
Superman sa intors Parma ia facut un clip de prezentare de Hollywood lui Buffon Video
ADVERTISEMENT

Gianluigi Buffon, 43 de ani, revine la Parma, clubul care l-a lansat în fotbalul mare, la 20 de ani după ce era cumpărat de Juventus pentru 53 de milioane de euro, un record în materie de portari la vremea respectivă.

Buffon a semnat pentru două sezoane cu Parma

Legendarul portar a semnat o înţelegere valabilă pentru două sezoane, astfel că la finalul ei va avea 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Decizia, spune Buffon, a fost una grea, venită la capătul unei perioade lungi de gândire. În ciuda unor oferte venite de la echipe care evoluează în Liga Campionilor, portarul a ales cu inima şi s-a întors acasă.

„Am avut nevoie de o săptămână pentru a mă opri și a lua în calcul toate opțiunile. Trebuia să-mi dau seama dacă trebuie să mă opresc sau să continui.

ADVERTISEMENT

Propunerile pe care le-am primit au fost tentante, proveneau de la echipe care vor juca Liga Campionilor ca protagoniști. Poate nu o să câștige, dar se vor bate pentru trofeu. Eu am renunțat la ideea că pot câștiga Liga Campionilor, declara Buffon în urmă cu doar câteva zile.

Clipul de prezentare este spectaculos

La întoarcerea uneia dintre legendele clubului, Parma a realizat un filmuleţ de prezentare spectaculos, în care portarul este… „Superman“.

ADVERTISEMENT

În toiul nopţii, un individ al căui chip nu poate fi distins pătrunde pe stadionul Ennio Tardini, ia o cazma şi se duce la una dintre porţile de pe teren.

Începe să sape şi scoate la iveală un cufăr încuiat, dar pentru care are cheia. Pentru o fracţiune de secundă, se observă brelocul, care are celebrul S al lui Superman.

ADVERTISEMENT

Odată deschis, cufărul îşi revelă comoara: o fotografie de grup a formaţiei Parmei de la finalul anilor ’90, tricoul lui Superman şi un tricou de portar al Parmei din aceeaşi perioadă cu poza.

Individul misterios se întoarce spatele camerei şi sună pe cineva. Se aude, în limba engleza. „Ok, Kyle, mă bag!“. O trimitere la preşedintele Parmei, americanul Kyle Krause.

„O veste minunată. Bine ai revenit acasă“, vine răspunsul interlocutorului.

Personajul misterios revine cu faţa la cameră şi îşi dă gluga jos. E Gianluigi Buffon care spune „M-am întors!“. Clipul se termină cu mesajul „Superman revine“, parafrazând titlul filmului lansat în 2006, ultimul din seria originală „Superman“.

Gianluigi Buffon va fi coleg la Parma cu românii Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Parma evoluează în Serie B, după ce sezonul recent încheiat a adus retrogradarea din prima ligă italiană, de pe ultimul loc.

ADVERTISEMENT