Life

Supermarketurile Penny dau o veste bună românilor. Cum poți retrage bani de la casa de marcat când faci cumpărături

Penny, anunț important pentru toți clienții. Cumpărătorii pot scoate bani cash direct de la casa de marcat a magazinului.
15.02.2023 | 18:38
Supermarketurile Penny dau o veste buna romanilor Cum poti retrage bani de la casa de marcat cand faci cumparaturi
Penny, anunț important pentru toți clienții. Cumpărătorii pot scoate bani cash direct de la casa de marcat a magazinului. Sursa foto: penny.ro
ADVERTISEMENT

Supermarketurile germane de tip discount deținute de Rewe le dau românilor o veste bună. Cum poți retrage bani de la casa de marcat când faci cumpărături. Care este suma maximă de care poți face dacă ești client al magazinelor din România.

Penny, anunț important pentru toți clienții. Cumpărătorii pot scoate bani cash direct de la casa de marcat a magazinului

Penny este unul dintre magazinele care se extinde în țări precum Germania, Austria, Italia, Ungaria,  Cehia și România, pe teritoriul țării noastre reușind să vină cu un anunț important pentru toți clienții care îi trec pragul.

ADVERTISEMENT

Cumpărătorii pot scoate bani cash direct de la casa de marcat. Valoarea maximă a numerarului este de 200 de lei, serviciul fiind disponibil pentru toate cardurile de credit sau debit care au această opțiune activă.

În momentul de față, acest serviciu este valabil în toate cele 338 de magazine de pe teritoriul țării noastre. Mai mult decât atât, cei care folosesc opțiunea nu vor fi condiționați de o valoare minimă a bonului de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că fiecare persoană care are nevoie de bani cash, indiferent că achiziționează o gumă de mestecat sau un coș întreg poate solicita casierului până la 200 de lei, multiplu de 10, din contul personal. În felul acesta nu se va mai deplasa la bancomat.

De reținut faptul că această tranzacție poate fi comisionată de către banca emitentă a cardului folosit de fiecare client în parte, conform condițiilor din contractul încheiat între acesta și respectiva instituție bancară.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte bucuroși să introducem serviciul de cashback în toate magazinele din țară. Este o premieră în domeniul retail-ului autohton și avem încredere că putem contribui la dezvoltarea acestui sistem în România.

Ne dorim să venim cât mai mult în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, iar sistemul cashback reprezintă un serviciu atractiv, deoarece le oferă clienților posibilitatea de a retrage numerar într-un mod simplu și rapid, fără să fie nevoiți să se oprească la un bancomat.

ADVERTISEMENT

În plus, serviciul de cashback ne va ajuta și în procesul de fidelizare a clienților”, a declarat CFO Penny România, Raffaele Balestra, scrie wall-street.ro. Magazinele au și alte servicii de care pot beneficia clienții.

Penny, magazinele aproape de români

„Economisim bani, nu dragoste”, noul slogan al lanțurilor de magazine Penny atrage foarte mulți oameni. Nu doar produsele de calitate și cu prețuri rezonabile sunt căutate de români, ci și campaniile pe care le desfășoară.

În ultima perioadă supermarketurile au adunat milioane de capace care ulterior au ajuns la Asociația Capace cu suflet. Aceasta colectează dopurile de plastic pentru a le vinde către firme specializate. Banii încasați ajung la diferite persoane care au nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, pentru oricare trei ambalaje de tip Tetra Pak returnate, clienții au primit o perioadă un voucher. Cu ajutorul acestuia cumpărătorii și-au putut achiziționa un Activia de băut natur de 320 de grame. Recent, reprezentanții au anunțat că adună sticle de plastic.

ADVERTISEMENT