Life

Superstar UFC, îndrăgostit de o vedeta OnlyFans de la noi: ”Îmi place cum arată”

Ema Karter este curtată de unul dintre cei mai cunoscuți luptători din lume. Celebra blondină i-a sucit mințile lui Cody Garbrandt
08.12.2023 | 17:00
Superstar UFC indragostit de o vedeta OnlyFans de la noi Imi place cum arata
Ema Karter, curtată de un superstar UFC. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ema Karter, celebra vedetă OnlyFans de la noi din țară, face ravagii în lumea sportului. Unul dintre cei mai cunoscuți luptători UFC din lume s-a îndrăgostit de frumoasa blondină. În exclusivitate pentru FANATIK, Ema Karter dezvăluie detalii incendiare despre întreaga situație.

Ema Karter pune luptătorii UFC pe jar: “Ne vedem în ianuarie”

Celebra blondină este dorită de mulți bărbați, însă ea nu se lasă prea ușor. Însă de data aceasta, cunoscutul luptător UFC Cody Garbrandt i-a atras atenția vedetei. Cei doi comunică destul de des, iar Ema Karter are de gând să îi dea o șansă sportivului. În luna ianuarie, anul viitor, va avea loc și prima întâlnire între vedeta și campionul american.

ADVERTISEMENT

“Eu nici nu știam cine e el, i-am arătat lui Yamato. I-am spus că îmi scrie un luptător din UFC. Yamato a fost foarte mirat, pentru că el e foarte cunoscut. Apoi am aflat că e Cody Garbrandt. El îmi dădea like-uri la postări și reacționa la story-urile mele. Într-o zi mi-a dat mesaj și m-a întrebat ce fac.

I-am spus că sunt ok, eram la o ședință foto. El m-a întrebat unde locuiesc, deoarece postam foarte des din America. I-am povestit că eu locuiesc în România, dar voi merge din nou în America în ianuarie și voi sta mai mult timp acolo. Cody m-a întrebat dacă vreau să ne vedem și i-am spus că ne vedem în ianuarie. Mi se pare drăguț, îmi place cum arată”, a declarat Ema Karter pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ema Karter mărturisește: “Cei de la RXF nu au vrut să îi dea lui Cody 10.000 de euro”

Fosta iubită a lui Yamato Zaharia ne-a povestit că ar fi vrut să îl aducă pe celebrul luptător în gala RXF. Însă onorariul perceput de acesta a fost prea mare pentru ei. Mai exact, Cody Garbrandt ar fi cerut suma de 10.000 de euro, cu mențiunea că ar fi venit în România de dragul Emei.

“Eu i-am propus lui să vină aici, la RXF. El a vrut să vină la RXF, a avut anumite cerințe. A cerut 10.000 de euro, plus biletul de avion, cazare, mâncare și tot ce trebuie. Le-am comunicat celor de la RXF aceste detalii, dar nu au vrut să îi dea banii, pentru că li s-a părut prea mult.

ADVERTISEMENT

Totuși ar fi venit Cody Garbrandt, e un nume mare, ar fi ridicat mult gala. El a vrut să vină pentru mine, deoarece dacă l-ar fi contactat altcineva, să vină, el nu ar fi răspuns niciodată”, a mai dezvăluit vedeta.

Vedeta OnlyFans, curtată și de Jorge Linares: “Nu e genul meu”

Blondina a fost abordată de mai multe nume celebre din sport, printre care și boxerul Jorge Linares. Cu toate acestea, Ema Karter recunoaște că sportivul nu este genul ei de bărbat.

ADVERTISEMENT

“Pe mine m-au mai căutat și alți bărbați celebri. Jorge Linares mi-a scris. Când am fost data trecută în Vegas, era și el acolo. Antrenorul lui are casă acolo, iar Jorge se antrenează și în Vegas și în Tokyo. Mi-a dat mesaj și a vrut să bem o cafea împreună, mi-a spus că își dorește să mă cunoască. Eram în dubii, nu știam ce să fac, dacă să mă văd cu el sau nu. Până la urmă nu m-am văzut cu el.

Și Cody și Linares au fost diplomați și drăguți cu mine. La urma urmei, toți urmăresc același lucru, dar ei au fost super drăguți. Linares îmi scrie mereu, îmi trimite poze cu el, mă întreabă ce fac. Atunci când vede că nu îi răspund, îmi trimite poze cu pisicile lui, pentru că știe că îi răspund când văd pisicile. Îmi scrie mereu, mă întreabă când mai merg în Vegas, pentru chiar își dorește să mă cunoască. Nu cred că mă voi întâlni cu el, pentru că sinceră să fiu, el nu e genul meu.

Eu nu am un tipar anume de bărbat, dar caut anumite calități pe care trebuie să le bifeze. Trebuie să fie frumos, să arate bine, deoarece fizicul contează la prima vedere. Trebuie să se comporte frumos cu o femeie, să fie drăguț.

Nu am un tipar anume, dar trebuie să existe acea chimie între noi. Cred că date-ul perfect pentru mine ar fi pe o plajă, o cină, la apus. Ceva romantic mi-ar plăcea”, a mai declarat Ema Karter pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT