Sport

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo! Antrenorul va fi pe bancă la meciul cu UTA Arad. Exclusiv

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo. "Puriul" va sta pe bancă în meciul cu UTA Arad şi speră să revitalizeze echipa în perioada imediat următoare.
01.10.2021 | 11:35
Mircea Rednic a semnat cu Dinamo Antrenorul va fi pe banca la meciul cu UTA Arad Exclusiv
Mircea Rednic a semnat cu Dinamo! Antrenorul va fi pe bancă la meciul cu UTA Arad. Sursa: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT
01-10-2021
10:13

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo!

Mircea Rednic este noul antrenor de la Dinamo! “Puriul” a semnat un contract valabil un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an şi va sta pe bancă în meciul pe care “câinii” îl vor disputa cu UTA Arad, sâmbătă, de la ora 16:30. 

Rednic a oferit primele declaraţii: „Am semnat! În primul an, obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar în al doilea an play-off-ul. E cea mai grea misiune în cele 5 mandate pe care le-am avut la Dinamo. Am dat lista, luăm doi jucători până marți, sper. Un fundaș dreapta și un atacant masiv, un nou «Bizon»”

01-10-2021
08:35

Mircea Rednic este la sediul clubului! Discută ultimele detalii înainte de a semna

FANATIK a aflat că Mircea Rednic este la sediul clubului şi discută ultimele detalii cu Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu înainte de a semna contractul. Este o chestiune de timp până când antrenorul va semna înţelegerea cu Dinamo. 

30-09-2021
19:54

Iuliu Mureşan: „Mircea Rednic semnează sâmbătă la ora 11:00”

Iuliu Mureșan a confirmat FANATIK și a precizat că Mircea Rednic încă nu a semnat contractul cu Dinamo, dar a spus când o va face: Nu a semnat Mircea Rednic la ora două cum trebuia și după antrenamentul pe care l-a condus, ne-am înțeles că vom semna contractul mâine la ora 11.

Faptul că a vrut să vină la Săftica, mi-am dat seama că își dorește să fie la Dinamo. Are o dorință mare de a ajuta echipa să iasă din această pasă proastă”.

„Erau lucruri de amănunt, nu ceva esențial, de-asta ne-a spus Mircea să mai schimbăm ceva din contract. Deci nu sunt lucruri esențială, de-asta pot spune că ne-am mișcat repede și am rezolvat.

Eu cred că ne putem salva. Ne-am pus de acord că mai avem nevoie de 2-3 jucători. Mircea Rednic îi va aduce și urmează să mai vorbim săptămâna viitoare și să ne decidem cine mai vine”, a spus Iuliu Mureșan, la TV DigiSport.

30-09-2021
17:38

Răzvan Zăvăleanu confirmă FANATIK: "A fost înregistrată la FRF rezilierea cu Bonetti"

Răzvan Zăvoleanu confirmă FANATIK. Contractul lui Dario Bonetti a fost reziliat unilateral, în baza legii insolvenței.

“A fost reziliat contractul, a fost înregistrată rezilierea la FRF. Din punctul nostru de vedere, dacă va exista un litigiu nu mai are legătură cu calitatea de antrenor a domnului Bonetti la Dinamo. Am înţeles că ar vrea toţi banii până la sfârşitul contractului, dumnealui este plătit la zi până la 15 septembrie!”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Mircea Rednic a anunţat că va prelua Dinamo, însă FANATIK a aflat că “Puriul” nu a semnat contractul până în acest moment. Încă mai sunt detalii de pus la punct ca ambele părţi să fie mulţumite şi înţelegerea să fie semnată.

Mircea Rednic încă nu a semnat cu Dinamo, dar e la antrenament

Din informaţiile FANATIK, deşi nu a semnat încă, Mircea Rednic conduce primul antrenament al echipei, la Săftica, iar cel mai probabil îl vom vedea pe antrenor pe bancă în meciul cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a acuzat prin intermediul avocatului Anna Maria De Mattei, care este şi soţia sa, rezilierea unilaterală a contractului său şi a susţinut că se va întoarce la echipă, chiar dacă Dinamo va avea un alt antrenor.

Contractul reziliat al lui Bonetti a fost înregistrat! Dinamo nu are antrenor

FANATIK a anunţat duminică faptul că şefii lui Dinamo i-au reziliat unilateral contractul lui Dario Bonetti bazându-se pe legea insolvenţei, care permite ca, timp de 90 de zile, societatea aflată în incapacitate de plată să rezilieze unilateral contracte.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de luni, rezilierea contractului lui Dario Bonetti a fost înregistrată, iar în acest moment, în mod oficial, Dinamo nu are niciun antrenor, astfel că nu mai există nicio piedică în numirea lui Mircea Rednic.

Oficialii echipei speră ca venirea lui Rednic să creeze un şoc la echipă!

Dinamo este într-o situaţie foarte dificilă. Echipa este pe penultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, înregistrând şapte înfrângeri la rând pe plan intern. Golaverajul este dezastruos în această perioadă: 1 gol marcat şi 20 primite.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului speră ca venirea lui Mircea Rednic să reprezinte un şoc pentru echipă, în condiţiile în care Sorin Colceag, interimarul din ultimele două etape, a vorbit la finalul meciului de la Craiova despre lipsa de atitudine a jucătorilor:

Sorin Colceag, discurs dur la adresa jucătorilor: “Păi du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești”

“Putem să găsim 1.000 de vinovați, dar acum trebuie să ne uităm la noi. Trebuie să strângem rândurile și să începem să ne analizăm pe noi. Joacă pentru Dinamo, ce altă motivație le trebuie?

ADVERTISEMENT

Trebuie să-ți zică cineva: `Joacă`?! Eu nu cred că e normal. Când te duci la spital, vine asistenta și-ți spune că doctorul astăzi nu are motivație? La restaurant vine ospătarul și spune: `Vezi că bucătarul e nemotivat astăzi`?!

Păi du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești. Ne-a lipsit spiritul lui Dinamo astăzi. Dacă n-ai bărbăția să faci un pas în față, n-are cum adversarul să nu profite. Oricine care poate aduce o contribuție la Dinamo, e binevenit”, a spus Sorin Colceag.

Mircea Rednic, contract pe un an cu Dinamo!

Mircea Rednic va semna un contract valabil un an de zile cu Dinamo, cu opţiune de prelungire. Antrenorul va avea mână liberă la transferuri şi va fi principalul responsabil de rezultatele echipei.

„Eu sunt principalul responsabil din momentul ăsta. Ei au fost de acord. Asta nu înseamnă că nu iau un jucător dacă cineva vine cu o propunere de jucător bun și Dinamo are nevoie, dar în momentul de față știți care e situația noastră. Va fi foarte greu să aduc jucători până în iarnă. Am văzut ultimele două meciuri, de când m-am întâlnit cu domnul Badea”, Mircea Rednic

  • 5 este numărul de mandate de antrenor ale lui Rednic la Dinamo
  • 59 de ani are Mircea Rednic
ADVERTISEMENT