Sport

Dario Bonetti reziliază cu Dinamo! Iuliu Mureșan a anunțat cine va conduce echipa la meciul cu FC Botoșani. Update exclusiv

Membrii din board-ul DDB i-au cerut demisia lui Dario Bonetti, imediat după umilința din derby-ul cu FCSB, scor 0-6,
15.09.2021 | 15:41
Dario Bonetti reziliaza cu Dinamo Iuliu Muresan a anuntat cine va conduce echipa la meciul cu FC Botosani Update exclusiv
Suporterii acționari din programul DDB i-au cerut lui Dario Bonetti să își dea demisia după umilința cu FCSB! foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
15-09-2021
12:49

Iuliu Mureșan a anunțat că Sorin Colceag va sta pe banca lui Dinamo la meciul cu FC Botoșani

Așa cum FANATIK v-a anunțat încă de marți, Sorin Colceag, antrenorul echipei secunde a lui Dinamo, îi va pregăti pe „câini” în următoarea perioadă.

„Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund. A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează.

Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani de duminică, dar și joi la meciul de Cupă de la Timișoara cu Ripensia. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag.

În plus, va fi un staff format din trei antrenori licențiați UEFA Pro. Pe lângă Sorin Colceag și Iulian Mihăescu îl mai avem pe Iulian Matei, și el licențiat UEFA Pro, care era la Centrul de Copii și Juniori. Nu știu câte alte cluburi se mai pot lăuda cu așa ceva. Cei trei vor colabora foarte bine împreună, va fi un staff puternic”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Digisport.

14-09-2021
13:45

Dario Bonetti reziliază cu Dinamo, antrenamentul „câinilor” este condus de Sorin Colceag

Dario Bonetti este ca și plecat de la Dinamo după înfrângerea la scor suferită în derby-ul cu FCSB de duminică. El își va rezilia contractul în această seară, nu înainte însă de a avea o întâlnire cu Nicolae Badea la sediul firmei Computerland.

Antrenamentul echipei, programat la ora 17:00 pe stadionul „Dinamo, este condus de Sorin Colceag, antrenorul echipei secunde a lui Dinamo. El este ajutat de ceilalți componenți din staff-ul lui Dario Bonetti: Iulian Mihăescu și Silviu Ion (antrenori secunzi), Florentin Rădulescu (antrenor portari) și Cristian Sandu (preparator fizic).

14-09-2021
09:58

Dario Bonetti reziliază marţi contractul cu Dinamo!

Dario Bonetti s-a întors în România în cursul zilei de marţi. Antrenorul lui Dinamo s-a aşezat la masă cu oficialii clubului şi din informaţiile FANATIK, italianul îşi va rezilia contractul în cursul zilei de marţi.

FCSB a spulberat-o pe Dinamo în etapa a 8-a din Liga 1. Roș-albaștrii s-au impus cu 6-0 și au stabilit cea mai mare diferență de scor în istoria “Derby de România”.

Suporterii acționari din programul DDB i-au cerut lui Dario Bonetti să își dea demisia!

Așa cum era de așteptat, umilința în fața rivalei nu le-a picat deloc bine celor din board-ul DDB. Din informațiile FANATIK, fanii-acționari i-au transmis lui Dario Bonetti că ar trebui să își dea demisia după umilință.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian a fost depășit în această confruntare în care Dinamo a fost spulberată de marea rivală. Tehnicianul a rămas fără reacție și în momentul eliminării lui Steliano Filip și nu a putut opri tăvălugul roș-albaștrilor.

Dinamo, unul dintre cele mai slabe meciuri din istorie!

În ciuda transferurilor numeroase făcute în ultimele două săptămâni, Dinamo a făcut cel mai slab meci din acest sezon și unul dintre cele mai modeste din întreaga istorie a clubului, în condițiile în care au încasat 6 de la rivală.

ADVERTISEMENT

Fără șut periculos pe spațiul porții, Dinamo a fost groggy încă din prima repriză, care s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru FCSB. În ciuda scorului, fanii “câinilor” au cântat tot meciul, însă este foarte clar că rezultatul nu le-a căzut deloc bine.

Membrii din board-ul DDB i-au cerut demisia imediat după umilința din derby!

Iar imediat după meci, membrii din board-ul DDB au luat primele măsuri. I-au cerut să renunțe lui Dario Bonetti la postul de antrenor, fiind conștienți de faptul că echipa are nevoie de un alt tehnician care poate să o readucă pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care Dinamo a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Liga 1 și a ajuns pe locul 14. Doar Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni au adunat mai puține puncte decât echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Dario Bonetti a preluat Dinamo în luna iulie, cu mai puțin de o săptămână până la startul campionatului. Atunci, italianul a venit în locul lui Dusan Uhrin, care a decis să renunțe din cauza problemelor financiare mari de la club.

ADVERTISEMENT

Relație strânsă între Bonetti și fanii lui Dinamo! Antrenorul s-a înscris în programul DDB încă de la începutul pandemiei

Între antrenorul italian și DDB a existat o relație strânsă de colaborare încă dinainte ca echipa să fie preluată de Bonetti. Dario s-a înscris în programul DDB și a fost mereu în contact cu fanii-acționari.

Iar în momentul în care s-a ivit oportunitatea de a antrena clubul, Dario Bonetti nu a stat pe gânduri și a venit la Dinamo într-una dintre cele mai grele situații posibile, spunând:

“Întotdeauna sunt bucuros că am șansa să vin aici. Treaba mea este să antrenez, restul nu este problema mea. Iubesc fotbalul și iubesc Dinamo. Dacă sunt aici este clar că vreau să antrenez la un club, sunt aici pentru că vreau să fac ceva.”

După înfrângerea cu 0-6 în fața celor de la FCSB, între fanii acționari și Dario Bonetti a intervenit o ruptură și este foarte posibil să asistăm zilele următoare la o schimbare de antrenor la Dinamo.

  • 6000 de euro lunar este salariul lui Dario Bonetti la Dinamo
  • 2009 este anul în care Bonetti a ajuns prima dată la Dinamo
ADVERTISEMENT