Sport

Suporterii au răbufnit în finalul meciului România U21 – Croația U21: „Demisia, demisia!”. Tavi Popescu, huiduit la schimbare

Fanii echipei naționale nu au mai avut răbdare și i-au cerut demisia lui Emil Săndoi în timpul meciului dintre România U21 și Croația U21.
27.06.2023 | 23:35
Suporterii au rabufnit in finalul meciului Romania U21  Croatia U21 Demisia demisia Tavi Popescu huiduit la schimbare
Suporterii au răbufnit în finalul meciului România U21 - Croația U21
ADVERTISEMENT

La ultimul meci din grupă, pe stadion au fost 7.816 suporteri care erau resemnați cu gândul că „tricolorii mici” își dispută ultimul meci de la Campionatul European de Tineret, găzduit de România și Georgia.

Suporterii au răbufnit în finalul meciului România U21 – Croația U21

Suporterii au răbufnit în finalul meciului dintre România U21 și Croația U21, iar din minutul 79 aceștia i-au cerut demisia lui Emil Săndoi, fiind dezamăgiți de felul în care acesta a condus naționala mică.

ADVERTISEMENT

Nu numai Emil Săndoi a fost vizat de supărarea suporterilor, ci și conducerea Federației Române de Fotbal, fanii adresând mai multe injurii la adresa FRF-ului. Nici Tavi Popescu nu a scăpat de huiduielile fanilor, în momentul în care a fost înlocuit, deși a fost unul dintre cei mai activi jucători ai „tricolorilor mici”.

„Mie mi se încheie contractul după această acțiune. Am avut niște discuții cu persoane din conducerea FRF în sens pozitiv”, a spus Emil Săndoi, în cadrul conferinței de presă înaintea confruntării cu Croația.

ADVERTISEMENT

„Echipa națională trebuie susținută necondiționat!”

„Au încercat să ne capaciteze pentru această partidă. Doar astea au fost discuțiile. Într-un cuvânt, ne-au arătat că sunt alături de noi. Și acest joc e deosebit de important și avem susținerea conducerii.

Referitor la contractul meu și la situația mea, nu pot să vă spun acum. Eu colaborez și cu Răzvan Rotaru, și cu Vali Năstase, și cu Daniel Pancu. Am încredere deosebită în toți și colaborez cât se poate de bine cu toți”, a continuat Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

„Echipa națională trebuie susținută necondiționat. Am văzut multe jocuri ale echipelor naționale din străinătate și am văzut de fiecare dată o atmosferă de sărbătoare. Cred că așa ar trebui să fie și la noi.

Am revăzut filmarea jocului de mai multe ori, pentru că ne preocupă să corectăm anumite greșeli, nu ca să ascult niște scandări. Niciun antrenor nu a scăpat de astfel de scandări. Nu sunt nici primul, nici ultimul.

ADVERTISEMENT

Nu putem să spunem că suntem la cel mai înalt nivel din punctul de vedere al atmosferei. Am pierdut primele două partide disputate la acest turneu final.

Mă rog, în prima partidă jocul nostru a lăsat mult de dorit, în a doua partidă, eu știu, 30 de minute ne-am ridicat la un nivel mai bun.”, a mai spus selecționerul naționalei U21.

ADVERTISEMENT