Sport

Suporterii CSA Steaua și-au făcut simțită prezența și la Columbia – România. Ce au afișat pe stadion

Fanii de la CSA Steaua București nu ratează niciun prilej să protesteze pe stadioanele din toată Europa. Un nou banner împotriva FCSB la Columbia - România.
26.03.2024 | 23:01
Suporterii CSA Steaua siau facut simtita prezenta si la Columbia  Romania Ce au afisat pe stadion
Fanii CSA Steaua, protest la România - Columbia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre CSA Steaua București și FCSB a continuat și la meciul dintre România și reprezentativa Columbiei de la Madrid. Fanii au afișat un mesaj în tribunele stadionului.

Suporterii CSA Steaua și-au făcut simțită prezența și la Columbia – România. Ce au afișat pe stadion

Mai mulți fani ai „roș-albaștrilor” au arborat un mesaj pe o pânză în tribunele stadionului Civitas Metropolitano: „FCSB is not Steaua (n.r.FCSB nu e Steaua)”.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost preluată de către Asociația Steliștilor 1947 pe pagina lor oficială de Facebook: „Acum pe Metropolitano, la meciul România – Columbia. Fcsb is not Steaua!”.

Reporterii FANATIK au remarcat de asemenea că înaintea partidei în apropierea stadionului spaniolii au comercializat fulare cu Steaua. Un astfel de accesoriu costa nu mai puțin de 10 euro: „Au rămas de la alte meciuri și știm că mulți români țin cu Steaua”, a spus unul dintre vânzători.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua București – FCSB în SuperLiga?! Horia Ivanovici abia așteaptă un astfel de derby: „Aur curat!”

Horia Ivanovici le-a răspuns celor care îl acuză că se opune promovării „militarilor” în SuperLiga: „Eu văd lucrurile în felul următor: de abia aştept să văd FCSB – CSA Steaua în SuperLiga. Abia aştept! Că mai văd comentarii, prostii. Pentru noi, pentru presă, pentru mine, cu emisiunea, este aur! 


Să se joace de două ori, nu mai spun să se joace şi în play-off. Este nebunie! Audienţă, etc. Eu aş avea cel mai mare interes să poată să joace Steaua în Liga 1. Dar vă spun atât: nu cred că vrea MApN-ul.

ADVERTISEMENT

La modul cel mai serios vă spun. Am văzut comunicatul MApN-ului după vestea de la Consiliul Concurenţei şi spune aşa: «ne este imposibil să dăm un termen pentru când se va face asta».

Cum, după trei ani de zile ţi-e imposibil? Că sunt discuţii, un limbaj de lemn… Eu dacă eram suporter al Stelei, al celor de la CSA, aruncam comunicatul în foc, ieşeam în stradă şi nu mai plecam o lună din faţă de la CSA.

ADVERTISEMENT

Vine Consiliul Concurenţei, îţi mai dă o gură de aer şi vine CSA Steaua şi îţi dă în cap cu acest comunicat. O bătaie de joc la adresa suporterilor.

Eu nu ştiu de unde mai au răbdare oamenii ăştia. Cum să îţi fie imposibil să dai un termen după trei ani?”, a declarat jurnalistul în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: