Sport

Spaniolii vând fulare cu Steaua înainte de România – Columbia! Cât costă

Mai sunt doar câteva ore până la startul meciului amical România - Columbia, iar spaniolii vând la tarabe obiecte de toate felurile. Inclusiv fulare cu Steaua.
26.03.2024 | 16:07
Spaniolii vand fulare cu Steaua inainte de Romania  Columbia Cat costa
Mai sunt doar câteva ore până la startul meciului amical România - Columbia, iar spaniolii vând la tarabe obiecte de toate felurile. Inclusiv fulare cu Steaua. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru partida care va avea loc de la ora 21:30, pe stadionul Civitas Metropolitano, selecționerul Edi Iordănescu a decis să-i lase în afara lotului pe portarul Ștefan Târnovanu și pe fundașul central Adrian Rus.

Fulare cu Steaua, de vânzare înainte de România – Columbia

Este știut faptul că Steaua este cel mai cunoscut nume din fotbalul românesc, iar jurnalistul FANATIK aflat în capitala Spaniei a surprins cum spaniolii vând la o tarabă din jurul arenei lui Atletico fulare cu însemnele clubului ”militar”.

ADVERTISEMENT

Comercianții iberici vând fularele cu Steaua la prețul de 10 euro și speră să dea cât mai multe exemplare, în ciuda faptului că ”roș-albaștrii” și-au mai pierdut din susținători din cauza faptului că sunt în Liga 2 și echipa nu are drept de promovare.

”Au rămas de la alte meciuri și știm că mulți români țin cu Steaua”, a explicat unul dintre vânzători, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FANATIK a surprins întreaga tarabă pe care se vând diferite obiecte reprezentative pentru întâlnirea România – Columbia. Ibericii comercializează fulare cu meciul, separate cu România și Columbia, tot la 10 euro bucata, dar și șepci, tricouri, trompete și steaguri de diferite mărimi.

Amicalul România – Columbia va fi urmărit din tribune de peste 30.000 de spectatori, dintre care 12.000 vor fi români.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, rezervă și împotriva Columbiei

Viorel Tudorache, jurnalistul aflat în capitala Spaniei, a oferit în direct la FANATIK SUPERLIGA ultimele detalii despre amicalul România – Columbia. Deși era încă devreme, câțiva fani români ajunseseră deja la stadion.

Edi Iordănescu și-a făcut planurile pentru amicalul de lux contra Columbiei. Duelul de pe Civitas Metropolitano din Madrid va fi abordat într-o notă ofensivă de selecționerul României. Din informațiile FANATIK, selecționerul va schimba formula de start și va efectua nu mai puțin de 7 schimbări față de duelul cu Irlanda de Nord.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Ianis Hagi nu va începe ca titular nici meciul de la Madrid. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Olimpiu Moruţan va intra în echipa de start a României.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre confruntarea de la Madrid, spunând că obiectivul echipei lui Iordănescu este prestarea unui joc bun şi prelungirea seriei de invincibilitate.

Fundașul central Radu Drăgușin e de părere că amicalul contra Columbiei va fi un meci plin de repere pentru naționala României în vederea pregătirii pentru turneul final al Euro 2024.

ADVERTISEMENT