Sport

Suporterii dinamoviști și-au ieșit din minți! Ce s-a întâmplat chiar în timpul meciului cu Chindia: „Bătaie de joc”

Mulți dintre suporterii „câinilor” au fost ținuți la porțile stadionului din Buzău chiar în timpul meciului cu Chindia: „Organizatorii să plătească pentru această bătaie de joc!”, au reacționat aceștia, revoltați.
08.08.2021 | 20:30
Suporterii dinamovisti siau iesit din minti Ce sa intamplat chiar in timpul meciului cu Chindia Bataie de joc
Scandal la Buzău, după ce o mulțime de suporteri dinamoviști au fost lăsați în afara stadionului. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dornici să-și vadă favoriții la lucru, sute de fani dinamoviști înarmați cu tricouri și fulare au făcut deplasarea la Buzău pentru meciul din etapa a patra a Ligii 1, împotriva Chindiei Târgoviște. Nu mică le-a fost, însă, mirarea să constate că organizatorii luaseră decizia de a închide porțile stadionului, la 20 de minute după fluierul de start.

Cerem ca organizatorii să plătească pentru această bătaie de joc! Încetați să mai inventați tot felul de piedici pentru suporterii lui Dinamo!”, a reacționat „Peluza Cătălin Hîldan”, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, scandalul a fost aplanat cu ajutorul jandarmilor. Ca la fiecare partidă, au avut acces pe stadion doar persoanele vaccinate anti COVID-19 și cele care au putut face dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau a efectuării unui test PCR/ rapid.

Sute de suporteri dinamoviști au fost lăsați în afara stadionului după startul meciului cu Chindia

Deschideți porțile stadionului! Organizatorii au închis porțile fără niciun motiv, înainte de începerea meciului. Sunt sute de suporteri afară! Unii au venit de la sute de km. Au toți bilete și test Covid. 

ADVERTISEMENT

Cerem ca organizatorii să plătească pentru această bătaie de joc! Așa cum noi plătim amenzi pentru lucruri mult mai puțin serioase, să plătească și cei care comit această ilegalitate și blochează intrarea suporterilor la meciul pentru care au plătit un bilet!”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

Doar intervenția jandarmilor a făcut ca sutelor de suporteri care așteptau la porțile arenei din Buzău să li se permită ulterior accesul pentru a urmări restul partidei. Chestionat pe marginea subiectului, președintele Chindiei a avut, însă, o cu totul altă versiune.

ADVERTISEMENT

Nu este adevărat. Cred că au intrat cu toții pe stadion. Am fost lângă forțele de ordine, nu a fost nicio problemă.

Am ținut legătura cu liderii galeriei lui Dinamo înaintea meciului, cu Elias. Cred că dacă ar fi fost probleme, m-ar fi sunat”, a declarat Marcel Ghergu, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, gest superb înaintea meciului cu Chindia. A cumpărat 30 de bilete

Pentru a contribui la salvarea lui Dinamo, Dario Bonetti a achiziționat nu mai puțin de 30 de bilete virtuale înaintea meciului cu Chindia Târgoviște. Un gest prin care și-a arătat încă o dată – dacă mai era nevoie – dragostea pentru culorile alb și roșu

Când e posibil, încerc să ajut clubul, pentru că e un proiect fantastic. Trebuie să ajutăm clubul în momentele dificile și aceasta este modalitatea prin care putem ajuta clubul să supraviețuiască.

Cred că foarte curând se vor rezolva problemele financiare. Pentru noi, acum, e foarte important să continuăm să adunăm puncte”, a explicat tehnicianul italian la conferința de presă premergătoare partidei.

ADVERTISEMENT