News

Suporterii FC U Craiova, scandal înainte de meciul cu Rapid! Au aruncat cu sticle în autocarul rivalei din Liga 1. Video exclusiv

Suporterii FC U Craiova scandal inainte de meciul cu Rapid Au aruncat cu sticle in autocarul rivalei din Liga 1 Video exclusiv
Suporterii FC U Craiova, scandal înainte de meciul cu Rapid! Au aruncat cu sticle în autocar. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Fanii celor de la FC U Craiova s-au strâns în centrul orașului înainte de derby-ul cu Rapid, din Liga 2, vital pentru promovarea în prima ligă a României.

Momentul în care fanii echipei patronate de către Adrian Mititelu au recurs la scandări jignitoare și aruncarea de către torțe pe străzi, a venit după ce autocarul echipei din prima ligă a trecut pe lângă ei.

ADVERTISEMENT

În acel moment, forțele de ordine s-au strâns în jurul lor, pentru ca situația, și așa tensionată, să nu degenereze. Totuși, unii dintre suporteri au reușit să dea și cu sticle în autocar, iar atunci jandarmii au intervenit prompt pentru a calma spiritele.

Suporterii FC U Craiova s-au adunat în centrul oraşului înainte de derby-ul cu Rapid

FC U Craiova va juca un meci extrem de important în play-off-ul Ligii 2, împotriva Rapidului, pe care speră să îl câștige, pentru a se detașa în clasament, oltenii și giuleștenii fiind primii din play-off, la egalitate, cu câte 42 de puncte.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui FC U Craiova s-au enervat când au văzut autocarul echipei din Liga 1 trecând pe lângă și au început să scandeze împotriva acesteia și câțiva dintre fani au aruncat cu torțe pe străzile Craiovei.

Până acum, FC U Craiova a făcut un egal cu CS Mioveni, 0-0, și s-a impus în două partide, 1-0, cu ASU Poli Timișoara și 2-1, împotriva Csikszeredei.

ADVERTISEMENT

„Rapid e cea mai în formă echipă din Europa!”

Înaintea duelului direct, Eugen Trică vorbea despre forma bună pe care o traversează Rapid, spunând că giuleștenii sunt cea mai în formă echipă din Europa: Întâlnim poate cea mai în formă echipă nu numai din România, ci şi din Europa.

M-am uitat, În ultimele meciuri au reușit să câștige 5 din 5. Au marcat 15 goluri și au primit două, au un atac foarte, foarte bun și o apărare pe măsură. Nu știu dacă mai sunt echipe prin Europa care au 5 victorii din 5.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori un Hațegan, un Kovacs la centru, cei mai buni arbitri. Mai ales că se joacă la ora 21:00. Pentru domnul Hațegan ar fi un fel de Champions League”.

ADVERTISEMENT
Tags: