Sport

Suporterii FCSB, pregătiți de meciul U Cluj. Câți fani ai „roș-albaștrilor” sunt așteptați în Ardeal

Suporterii FCSB au strâns rândurile și s-au pregătit pentru duelul de foc cu U Cluj. Un număr important de susținători ai „roș-albaștrilor” sunt așteptați în Ardeal.
19.02.2024 | 15:40
Suporterii FCSB pregatiti de meciul U Cluj Cati fani ai rosalbastrilor sunt asteptati in Ardeal
Suporterii FCSB sunt pregătiți de confruntarea cu U Cluj. Anunțul Peluzei Nord. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB – U Cluj este meciul închide etapa cu numărul 26 din SuperLiga. Duelul de pe Cluj Arena are loc luni, 19 februarie, de la ora 20:30. Meciul se anunță a fi unul extrem de complicat pentru lider, mai ales din cauza problemelor de lot. Totuși, „roș-albaștriii” vor avea parte de o susținere importantă.

Suporterii FCSB, pregătiți de meciul U Cluj. Câți suporteri ai „roș-albaștrilor” sunt așteptați în Ardeal

FCSB are nevoie să obțină toate cele 3 puncte din deplasarea de la Cluj. Rapid, principala urmăritoare a echipei lui Gigi Becali, traversează o formă de vis și s-a apropiat la 6 puncte. Problemele de lot îi dau mari bătăi de cap lui Elias Charalambous care, însă, s-a arătat încrezător la conferința de presă premergătoare meciului.

ADVERTISEMENT

FCSB va avea parte de o susținere importantă luni seară pe Cluj Arena. Peste 600 de suporteri ai „roș-albaștrilor” vin pe stadion să își încurajeze echipa favorită. „Biletele pentru suporterii noștri vor fi disponibile începând cu ora 18:30, la intrarea în sectorul oaspeților!

Avem bilete suficiente pentru toată lumea. Vă așteptăm alături de noi”, a fost anunțul făcut pe pagina de Facebook „Ultras Peluza Nord Steaua”. Suporterii celor de la FCSB vor avea ca punct de întâlnire strada Splaiul Independenței din zona din spatele Peluzei 2.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord, mesaj de mobilizare înainte de U Cluj – FCSB: „Nimeni nu rămâne afară!”

Biletele suporterilor care vor să stea în galeria FCSB-ului la meciul cu U Cluj costă 20 de lei. Tichetele vor fi disponibile la intrarea în sectorul oaspeților (Peluza 2) cu 2 ore înainte de fluierul de start al meciului.

„Așteptăm toți steliștii din Cluj și din împrejurimi alături de Peluza Nord Steaua în sectorul oaspete. Respectați regulile peluzei când veniți alături de noi! Îmbrăcați în negru, eșarfe, steaguri, cântăm pentru echipă!

ADVERTISEMENT

Intră toată lumea. Nimeni nu rămâne afară!”, a fost anunțul făcut de suporterii FCSB. Cu o victorie pe terenul lui U Cluj, echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii va reface diferența de 9 puncte față de Rapid, ocupanta locului secund.

  • 2-2 a fost scorul în meciul tur dintre FCSB și U Cluj
  • 13.240 de spectatori au fost prezenți pe Arena Națională la FCSB – U Cluj 2-2
ADVERTISEMENT

Gigi Mustață, avertisment pentru jucătorii FCSB înainte de meciul cu U Cluj

În ciuda problemelor de lot, Gigi Mustață, liderul galeriei FCSB, le cere toate cele trei puncte fotbaliștilor lui Elias Charalambous. „Sunt variante destule (n.r. – de jucători U21). Avem copii care s-au antrenat și acum cu echipa.

Nu știu dacă vor fi probleme. De ce? Hagi juca la 17 ani. Ușor, ușor se găsesc și acei jucători. Dacă nu mai avem un Hagi, nu înseamnă că trebuie să subestimăm viitorii copii. Important e să le dai un șut de la spate. Să-i împingi în echipe mari. Dacă nu acum, atunci când, la 19-20 de ani?

Important e să le dai șanse să joace în Liga 1, să simtă presiunea publicului și să joace fotbal. Important e că avem copii care vin din spate și să creștem și echipa națională”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „GG” la meciul U Cluj - FCSB