Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, probleme mari înaintea meciului cu U Cluj! Cine i-a luat locul lui Dawa lângă Ngezana. Update

Cum va arăta 11-le FCSB-ului la meciul cu Universitatea Cluj. Mutare surpriză în locul lui Dawa și dezvăluiri de ultimă oră ale lui Cristi Coste.
19.02.2024 | 19:15
FCSB probleme mari inaintea meciului cu U Cluj Cine ia luat locul lui Dawa langa Ngezana Update
Ovidiu Popescu revenire ca fundaș central la FCSB și va fi titular cu U Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
19-02-2024
17:19

Ovidiu Popescu în locul lui Dawa!

Elias Charalambous a decis să-l folosească pe Ovidiu Popescu alături de Ngezana în centrul defensivei, așa cum s-a anunțat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

FCSB nu poate conta pe Dawa, învoit și plecat în Franța după ce soția sa a născut.

Echipele de start: 
U Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoero, Da Silva, Roger – M. Rus, Simion, Bic – Nistor – Anselmo, Popa. Rezerve: Iliev, Chinteș, Pițian, Mitrea, Grobry, Fossati, Silaghi, Pănoiu, V. Gheorghe, Roguljhic, F. Ilie, Oancea. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic – Lixandru, Șut, Alhassan – Oct. Popescu, Olaru, Coman. Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Phelipe, Antwi, Radaslavescu, Pandele. Antrenor: Elias Charalambous.

FCSB are probleme mari de lot înainte de meciul de la Cluj. Garnitura liderului a fost dezvăluită și analizată la FANATIK SUPERLIGA. Surpriză mare în centrul apărării.

FCSB, permutări la meciul cu U Cluj. Ultimele informații înainte de meci

Robert Niță e convins că jucătorii lui Elias Charalambous vor avea dificultăți la acest meci: „U Cluj – FCSB cu probleme de lot. Probleme la nivelul under-ului, cu Dawa care am văzut ce s-a întâmplat cu el pe Fanatik. Am văzut că a spus domnul Stoica și că s-ar fi auzit o trosnitură. 

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a oferit ultimele detalii despre accidentarea fundașului dreapta: „Pantea își va face astăzi RMN-ul. Pur și simplu a căzut în genunchi la antrenament și de-aia este afectat. S-au gândit toți la ligamentele genunchiului”. 

Vivi Răchită l-a ironizat pe antrenorul FCSB-ului: „Eu am așteptat cu sufletul la gură conferința de presă a lui Charalambous să ne spună că ăla mic al lui Dawa zâmbea și că el era foarte fericit. Asta a fost esența conferinței de presă a lui Charalambous înainte de un meci important.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a dezvăluit situația medicală a celui mai în formă jucător al FCSB: „Băluță cu răceală. Am înțeles că ar fi luat chiar de la fi-su. Nu s-a antrenat nici joi, nici vineri, nici sâmbătă. N-a făcut deplasarea”.

FCSB, fără Dawa la meciul cu U Cluj și cu Ovidiu Popescu reprofilat stoper: „Logica e că mai bine muți un singur jucător”

Joyskim Dawa se află în Franța unde soția sa a născut, așa cum FANATIK a dezvăluit, iar jucătorul a amânat revenirea în România: „Dawa nu s-a întors. El inițial când plecase era discuția să se întoarcă duminică, înainte cu o zi de meciul cu U Cluj. Probabil că au mai apărut niște probleme prin Franța pe care nu și le-a rezolvat și a rămas”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA a dezvăluit cine va fi titular lângă Ngezana: „În acest moment, discuția este clară la FCSB cine joacă în locul lui Dawa. Eu știu că Ovidiu Popescu joacă fundaș central. Logica este în felul următor: mai bine muți un singur un jucător din angrenaj. 

Baba Alhassan probabil nu joacă pentru că au nevoie totuși și de rezerve. Ei n-au pe cine să bage. Nu mai au bancă. Crețu joacă în dreapta, Lixandru cu Șut în fața apărării, Tavi Popescu că e under-ul care va juca, Olaru și Florinel Coman, Miculescu în față. Cam așa arată echipa”.

ADVERTISEMENT

Ce variante mai are FCSB pe banca de rezerve: „Nana Antwi va debuta la Cluj”

Jurnalistul a mai analizat ce soluții mai are Elias Charalambous: „Ca bancă ai Baba Alhassan, Radaslavescu și mai este Nana Antwi care probabil va debuta la Cluj. Din informațiile mele știu că inclus vineri la ultimul antrenament tactic s-a făcut cu Ovidiu Popescu lângă Ngezana. 

E un moment important și dacă ei trec de acest meci cu problemele pe care le au deja și încrederea e altfel chiar dacă n-au bancă”, a mai spus Criste Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO de la 10:30.

Cum va arăta FCSB la meciul cu Universitatea Cluj. Surpriză în locul lui Dawa

ADVERTISEMENT