Sport

Elias Charalambous a anunțat cum face echipa la U Cluj – FCSB. Ce soluții are pentru numeroasele indisponibilități

Elias Charalambous a anunțat cum va gestiona absențele FCSB-ului la meciul extrem de complicat cu U Cluj. Antrenorul cipriot și-a dezvăluit soluțiile.
18.02.2024 | 17:30
Elias Charalambous a anuntat cum face echipa la U Cluj  FCSB Ce solutii are pentru numeroasele indisponibilitati
Elias Charalambous a anunțat cum va aborda meciul cu U Cluj după numeroasele absențe de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB are numeroase probleme de lot înaintea meciului cu U Cluj din deplasare. Elias Charalambous nu își face griji în privința jucătorului care să respecte regula U21 după accidentarea gravă a lui Alexandru Pantea, anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Elias Charalambous a anunțat cum face echipa la U Cluj – FCSB

Pe lângă Alexandru Pantea, care va lipsi o lungă perioadă de timp, FCSB nu se va putea baza la meciul cu U Cluj pe Alex Băluță, Joyskim Dawa și Denis Haruț. Problemele de lot au venit cum nu se poate mai prost pentru echipa finanțată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Rapid s-a apropiat la doar 6 puncte de lider după victoria clară cu Hermannstadt, scor 2-0. Octavian Popescu este favorit să fie titular contra lui U Cluj, însă Elias Charalambous nu exclude posibile surprize. Una dintre ele ar fi Andrei Pandele, folosit în doar 2 meciuri în actuala stagiune.

“Îl avem și pe Pandele, dar și copii de la a doua echipă care ne-ar putea ajuta. Suntem ok la capitolul ăsta, putem găsi soluții. 100% pot juca în echipă, din momentul în care ajung să se antreneze cu noi, toți jucătorii sunt pregătiți să joace. 

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous nu este îngrijorat înainte de U Cluj – FCSB: „Avem multe soluții în ofensivă”

De ce nu avem soluții pe bancă? Avem multe soluții în ofensivă, după cum ați văzut în ultimul meci jucat noi nu depindem de un atacant, avem jucătorii în atac care își pot schimba pozițiile, ați văzut în multe meciuri.

Nu depindem de un stil de joc specific, cu un nouar înalt, nu suntem genul ăla de echipă. Coman poate juca în față, Olaru, Tavi, Miculescu sunt alți jucători care pot juca în față, avem multe soluții acolo, cred că suntem bine”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Alexandru Băluță este răcit, în timp ce Joyskim Dawa și-a luat zile libere și a plecat în Franța pentru a fi alături de soția sa care a născut. Nu în ultimul rând, Denis Haruț s-a îmbolnăvit de scarlatină.

Elias Charalambous a făcut analiza celor de la U Cluj. Nana Antwi este pe foaia de joc

Elias Charalambous se așteaptă la un duel extrem de complicat pe terenul lui U Cluj. Obiectivul „roș-albaștrilor” este câștigarea celor 3 puncte cu ajutor cărora să își consolideze poziția în fotoliul de lider. Nana Antwi poate bifa primele minute la FCSB pe Cluj Arena.

ADVERTISEMENT

„Legat de meciul de mâine, știm că va fi unul greu, unul în deplasare și trebuie să fim din nou pregătiți pentru un meci important. Jucătorii mei sunt pregătiți, mergem acolo să ne luptăm pentru cele trei puncte, acesta este obiectivul nostru.

Spun mereu că avem un lot bun, de care sunt mulțumit, fac parte din fotbal accidentările. Trebuie să găsim soluții, am încredere în toți fotbaliștii pe care îi avem și vom găsi soluții. 

„Nana Antwi va fi în lot. Toți jucătorii care fac parte din lot au șansa să joace”

Întâlnim o echipă foarte bună, echipă care aspiră să ajungă în play-off. Suntem pregătiți pentru încă un meci dificil, dar vrem să luăm cele trei puncte. 

Nana Antwi va fi în lot. Toți jucătorii care fac parte din lot au șansa să joace desigur. U Cluj e o echipă care are mulți jucători experimentați, s-a văzut în meciul tur, dar mâine va fi alt meci și vom da totul astfel încât să câștigăm”, au fost cuvintele lui Charalambous.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: