Sport

Suporterii lui CFR Cluj îi cer demisia lui Adrian Mutu. Pe cine vor înlocuitor: „Singurul care poate resuscita echipa”

Suporterii lui CFR Cluj îl vor afară pe Adrian Mutu de la echipă, după 0-4 cu Corvinul Hunedoara în sferturile Cupei României Betano.
03.04.2024 | 10:25
Suporterii lui CFR Cluj ii cer demisia lui Adrian Mutu Pe cine vor inlocuitor Singurul care poate resuscita echipa
Fanii lui CFR Cluj au răbufnit și îi cer demisia lui Adrian Mutu după eșecul cu Corvinul Hunedoara. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a trăit o adevărată umilință marți seară la Hunedoara. Cu mari fluctuații și în campionat, echipa lui Adrian Mutu a pierdut categoric cu Corvinul, scor 0-4, și a fost eliminată în sferturile Cupei României Betano. Suporterii nu îl mai vor pe „Briliant” pe banca tehnică și s-au gândit deja la un înlocuitor.

Suporterii lui CFR Cluj îi cer demisia lui Adrian Mutu: „Toate obiectivele atinse”

CFR Cluj are două meciuri consecutive fără victorie în play-off-ul SuperLigii. Ardelenii ocupă locul 3 în clasament, la 10 puncte distanță de liderul FCSB. Picătura care a umplut paharul pentru suporterii „feroviarilor” a fost înfrângerea drastică cu Corvinul, scor 0-4 în sferturile Cupei României.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu este principalul responsabil pentru eșecul dur cu echipa din eșalonul secund în opinia suporterilor. Fanii vișiniilor au luat cu asalt pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj după înfrângerea rușinoasă împotriva Corvinului.

„Dacă Adrian Mutu este antrenor înseamnă că eu sunt popă!!!”, „Toate obiectivele atinse. Mulțumim domnilor antrenori!”, „Vă rugăm terminați circul cu Mutu! Este evident că este depășit și nu are nicio treabă nici cu Cluj și nici cu CFR”.

ADVERTISEMENT

„Tot respectul pentru jucătorul Mutu, dar numai regrete pentru antrenorul Mutu (nu a demonstrat nimic la echipele antrenate). Confirmă mediocritatea și la CFR. Hai CFR!”, „Demisia Adrian Mutu! Nu se mai poate așa ceva! UMILINȚĂ!”, au fost câteva dintre comentariile suporterilor.

Fanii s-au gândit deja la înlocuitorul lui Adrian Mutu: „Singurul care poate resuscita CFR e Petrescu”

Fanii consideră că Dan Petrescu este omul potrivit pentru a scoate CFR-ul din criza profundă pe care o traversează. În prezent, „Bursucul” o pregătește pe Jeonbuk, însă sud-coreeni au 7 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

„Demisia Mutu, singurul care poate resuscita CFR e Petrescu”, „Să vină Dan Petrescu!”, „FELICITĂRI MUTU! FELICITĂRI CFR CLUJ!!! SĂ VĂ FIE RUȘINE, ECHIPĂ DE LIGA 3”, „Ați uitat de ‘NU a fost seara noastră’”, „Mutu și Balaj= Demisia!”, au fost alte comentarii ale fanilor lui CFR Cluj.

Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a câștigat de 4 ori titlul în România. „Bursucul” a plecat din Gruia la finalul sezonului trecut și a semnat cu Jeonbuk, Coreea de Sud, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a vorbit despre demisie la finalul înfrângerii drastice împotriva Corvinului Hunedoara. Fostul atacant al naționalei României ar urma să ia o decizie pe care i-o va comunica în cursul zilei de miercuri patronului Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT
Tags: