Sport

Scandal imens la CFR Cluj! „Omul negru” care a îngropat-o cu Corvinul urmează să fie dat afară din cauza lui Nikos Vertis și a celorlalți jucători: detalii de culise

Scandal uriaș la CFR Cluj după eliminarea din Cupa României Betano, scor 0-4 cu Corvinul Hunedoara. Fanatik a aflat că unul dintre jucători urmează să fie dat afară.
03.04.2024 | 09:25
Scandal imens la CFR Cluj Omul negru care a ingropato cu Corvinul urmeaza sa fie dat afara din cauza lui Nikos Vertis si a celorlalti jucatori detalii de culise
Scandal imens la CFR Cluj după înfrângerea cu Corvinul Hunedoara. Un jucător ar urma să plece din Gruia. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Vestiarul CFR-ului se află pe un butoi de pulbere după eliminarea rușinoasă a fostei campioane a României în sferturile Cupei României Betano, scor 0-4 împotriva echipei de ligă secundă Corvinul Hunedoara. FANATIK a aflat că jucătorii lui Adrian Mutu l-au luat în colimator pe mijlocașul Panagiotis Tachtsidis pentru felul în care grecul a primit cartonașul roșu în meciul de marți seară.

Scandal imens la CFR Cluj după 0-4 cu Corvinul Hunedoara în Cupa României Betano

CFR Cluj a irosit o șansă importantă de a prinde biletele către cupele europene, marele obiectiv al ardelenilor în acest sezon. Favorită certă înainte de fluierul de start, formația finanțată de Neluțu Varga a cedat categoric la Hunedoara, scor 0-4 împotriva celor de la Corvinul, locul 3 în play-off-ul Ligii 2, dar fără drept de promovare în primul eșalon. După meci, antrenorul Mutu a vorbit despre demisie.

ADVERTISEMENT

Deși se anunța un meci liniștit pentru CFR Cluj, situația s-a complicat, iar tensiunea a escaladat în minutul 10 al partidei. Grecul Panagiotis Tachtsidis a primit direct cartonașul roșu după ce l-a umplut de sânge pe Marius Lupu de la Corvinul.

Din informațiile FANATIK, în vestiarul celor de la CFR Cluj a izbucnit un scandal uriaș. Jucătorii i-au reproșat lui Panagiotis Tachtsidis felul în care a primit cartonașul roșu. Mai mult decât atât, jucătorii echipei lui Neluțu Varga și-au adus aminte de un alt episod controversat cu internaționalul grec.

ADVERTISEMENT

Tachtsidis urmează să fie dat afară din cauza lui Nikos Vertis și a celorlalți jucători

Panagiotis Tachtsidis a fost protagonistul unui alt moment care i-a scos din sărite pe coechipierii de la CFR Cluj. Mijlocașul defensiv a primit cartonașul galben în minutul 77 al meciului CFR Cluj – Rapid, scor 0-1, în etapa a 25-a din SuperLiga, pe 10 februarie.

Tachtsidis a primit cartonașul galben în timp ce se afla pe bancă, după ce fusese înlocuit de Adrian Mutu. Internaționalul grec, lăudat de Neluțu Varga și Dan Șucu, ajunsese la al patrulea cartonaș galben al sezonului și a fost suspendat pentru meciul cu FC U Craiova de pe 17 februarie, scor 3-1, în etapa a 26-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la CFR Cluj nu au trecut cu vederea cartonașul galben primit de mijlocașul defensiv și au aflat că Tachtsidis a căutat să primească avertismentul pentru a nu face deplasarea la Craiova. FANATIK a aflat că motivul a fost unul bine întemeiat.

Cu două zile înaintea duelului de la Craiova, pe 15 februarie, în Cluj a avut loc un concert al celebrului interpret Nicos Vertis. De altfel, artistul grec este un prieten al lui Panagiotis Tachtsidis. Din informațiile FANATIK, Tachtsidis nu a lipsit de la concertul susținut de Nicos Vertis în sala de 10.000 de locuri din Cluj-Napoca. Cei doi s-au întâlnit și au discutat după eveniment.

ADVERTISEMENT

Tachtsidis, out de la CFR Cluj cel târziu în vară

Atitudinea lui Panagiotis Tachtsidis, om de bază al CFR-ului în actuala stagiune, nu le-a priit nici jucătorilor și nici conducerii. Din informațiile FANATIK, CFR Cluj este decisă să pună capăt colaborării cu mijlocașul transferat la începutul sezonului.

În cazul în care plecarea lui Panagiotis Tachtsidis nu se va produce cu efect imediat, mijlocașul cu 25 de apariții în naționala Greciei ar urma să o părăsească pe CFR Cluj cel târziu în vară.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Panagiotis Tachtsidis, potrivit Transfermarkt.com
  • 31 de meciuri, 6 goluri și 2 pase decisive sunt cifrele lui Tachtsidis în tricoul CFR-ului în actuala stagiune. 
ADVERTISEMENT
2,05 este cota BETANO pentru „1 solist” la meciul Universitatea Cluj - Hermannstadt