Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, scenariu optimist la început de 2021: ”Putem asigura 1,2 milioane de euro din cotizaţii”

02.01.2021 | 21:58
Suporterii lui Dinamo scenariu optimist la inceput de 2021 Putem asigura 12 milioane de euro din cotizatii
ADVERTISEMENT

Suporterii echipei Dinamo București vin cu un scenariu optimist la început de 2021 și anunță că vor putea să țină formația la un nivel decent.

Fanii au anunțat achitarea restanțelor financiare către jucătorii care au semnat noile contracte sau au reziliat înțelegerile pe cale amiabilă.

ADVERTISEMENT

Dinamo trece prin  cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Situaţia este la marginea prăpastiei şi mai e nevoie de un mic brânci pentru ca zeci de ani de istorie glorioasă şi odată cu ei actuala echipă să se prăbuşească într-o groapă din care nu se ştie când şi cum ar mai putea ieşi.

Scenariu suporterilor pentru a o ține în viață pe Dinamo

Cu toate acestea, suporterii lui Dinamo propun un scenariu incredibil prin care vor să susțină echipa și precizează că pot asigura o sumă de 1,2 milioane de euro numai din cotizațiile strânse în Programul DDB.

ADVERTISEMENT

”AM ÎNCEPUT ANUL ÎN FORȚĂ! Haideți s-o ținem tot așa! Menținând trendul lunii decembrie vom putea trece de 30.000 de socios până la sfârșitul anului. Sau la 23.000 repetând media de înscrieri din tot anul 2020, un an cu pandemie”, au scris fanii pe pagina de Facebook.

”Pentru noi, ținta următoare pe termen scurt este 13.000 de socios. Pe termen mediu ne propunem să ajungem la 15.000 de socios. Dacă până la sfârșitul anului vom ajunge la 20.000 de membri, am fi o forță din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Suporteri Dinamo scenariu

Numai din cotizațiile anuale vom putea asigura 1.200.000€ (luând în calcul și cotizațiile mai mari ale membrilor Elite și Premium). Pe lângă cotizații, ar fi biletele la meciuri, sponsorizări, donații, licitații și vânzarea de produse marca DDB, care în curând vor fi lansate prin platforma www.programddb.ro.

5.000 de tricouri cu numele suporterilor ar aduce cel puțin 250.000€ , dar vom putea produce mult mai multe. Dacă lansarea acestor tricouri va fi un succes, și suntem siguri că va fi, vom putea produce tricouri și cu numele celorlalți socios, care nu vor fi pe primul tricou.

ADVERTISEMENT

SUPORTERII POT ȚINE ECHIPA LA UN NIVEL MAI MULT DECÂT DECENT. Iar fenomenul DDB suntem siguri că va atrage și atenția investitorilor serioși”, se mai scrie în mesajul suporterilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete