ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, scenariu optimist la început de 2021: ”Putem asigura 1,2 milioane de euro din cotizaţii”

Autor: Traian Terzian | 02.01.2021 | 21:58
Suporterii lui Dinamo, scenariu optimist la început de 2021: ”Putem asigura 1,2 milioane de euro din cotizaţii”
Suporterii echipei Dinamo București vin cu un scenariu optimist la început de 2021 și anunță că vor putea să țină formația la un nivel decent. Sursă foto: Sport Pictures

Suporterii echipei Dinamo București vin cu un scenariu optimist la început de 2021 și anunță că vor putea să țină formația la un nivel decent.

ADVERTISEMENT

Fanii au anunțat achitarea restanțelor financiare către jucătorii care au semnat noile contracte sau au reziliat înțelegerile pe cale amiabilă.

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Situaţia este la marginea prăpastiei şi mai e nevoie de un mic brânci pentru ca zeci de ani de istorie glorioasă şi odată cu ei actuala echipă să se prăbuşească într-o groapă din care nu se ştie când şi cum ar mai putea ieşi.

ADVERTISEMENT

Scenariu suporterilor pentru a o ține în viață pe Dinamo

Cu toate acestea, suporterii lui Dinamo propun un scenariu incredibil prin care vor să susțină echipa și precizează că pot asigura o sumă de 1,2 milioane de euro numai din cotizațiile strânse în Programul DDB.

”AM ÎNCEPUT ANUL ÎN FORȚĂ! Haideți s-o ținem tot așa! Menținând trendul lunii decembrie vom putea trece de 30.000 de socios până la sfârșitul anului. Sau la 23.000 repetând media de înscrieri din tot anul 2020, un an cu pandemie”, au scris fanii pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Pentru noi, ținta următoare pe termen scurt este 13.000 de socios. Pe termen mediu ne propunem să ajungem la 15.000 de socios. Dacă până la sfârșitul anului vom ajunge la 20.000 de membri, am fi o forță din toate punctele de vedere.

Suporteri Dinamo scenariu

ADVERTISEMENT

Numai din cotizațiile anuale vom putea asigura 1.200.000€ (luând în calcul și cotizațiile mai mari ale membrilor Elite și Premium). Pe lângă cotizații, ar fi biletele la meciuri, sponsorizări, donații, licitații și vânzarea de produse marca DDB, care în curând vor fi lansate prin platforma www.programddb.ro.

5.000 de tricouri cu numele suporterilor ar aduce cel puțin 250.000€ , dar vom putea produce mult mai multe. Dacă lansarea acestor tricouri va fi un succes, și suntem siguri că va fi, vom putea produce tricouri și cu numele celorlalți socios, care nu vor fi pe primul tricou.

ADVERTISEMENT

SUPORTERII POT ȚINE ECHIPA LA UN NIVEL MAI MULT DECÂT DECENT. Iar fenomenul DDB suntem siguri că va atrage și atenția investitorilor serioși”, se mai scrie în mesajul suporterilor dinamoviști.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!