Sport

Suporterii lui Tottenham și-au pierdut răbdarea: „De ce nu este prezentat Radu Drăgușin?”. Val de reacții ale fanilor

Suporterii lui Tottenham și-au pierdut răbdarea și provoacă zgomot pe rețelele de socializare. Fanii așteaptă prezentarea oficială a lui Radu Drăgușin.
11.01.2024 | 15:37
Suporterii lui Tottenham siau pierdut rabdarea De ce nu este prezentat Radu Dragusin Val de reactii ale fanilor
Suporterii Tottenham au luat foc pe rețelele de socializare pentru că prezentarea oficială a lui Drăgușin întârzie să apară. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Tottenham devin din ce în ce mai agitați pe măsură ce prezentarea oficială a lui Radu Drăgușin întârzie să apară. Fundașul român a ajuns miercuri după-amiză la Londra și a trecut cu brio vizita medicală. Totuși, pe paginile oficiale ale londonezilor continuă să circule materiale cu Timo Werner.

Suporterii lui Tottenham și-au pierdut răbdarea: „De ce nu este prezentat Radu Drăgușin?”

Radu Drăgușin reprezintă una dintre mutările importante ale lui Tottenham în campania de transferuri din iarnă. În schimbul fotbalistului român, formația din Premier League a plătit aproximativ 31 de milioane de euro celor de la Genoa, cu tot cu bonusuri.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a efectuat vizita medicală și urma să semneze contractul, însă prezentarea oficială a jucătorului, programată inițial joi dimineață, nu a apărut pe canalele de comunicare ale lui Tottenham.

Pe parcursul zilei, londonezii au publicat materiale cu Timo Werner de la primul antrenament. Atacantul german este împrumutat de Tottenham de la RB Leipzig până la finalul sezonului. Fanii britanicilor au devenit suspicioși și s-au întrebat dacă totul este în regulă cu transferul românului.

ADVERTISEMENT

„Unde e Radu?” / „Drăgușin a picat vizita medicală?”

Suporterii au luat cu asalt paginile oficiale ale lui Tottenham. Cei mai vocali s-au îndreptat către pagina oficială de Instagram a londonezilor. La ultima postare, în care apar imagini cu Timo Werner de la primul antrenament, fanii și-au spus oful.

„Unde e Radu?”, „Drăgușin a picat vizita medicală?”, „Admin, ce faci cu noi? Așteptăm cu nerăbdare următorul anunț”, „Anunță-l pe Drăgușin și lasă-l să înceapă antrenamentele. Avem nevoie de el duminică (n.r. la derby-ul cu Manchester United)”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin le-a intrat la suflet suporterilor lui Tottenham, mai ales că fundașul naționalei României a refuzat o ofertă salarială mai avantajoasă din partea lui Bayern Munchen pentru a îmbrăca tricoul londonezilor.

„Trebuia să postezi anunțul cu Drăgușin de 50 de ori până acum”, „Ăsta (n.r. Werner) nu e Drăgușin”, „Unde este marele Radu Drăgușin?”, au fost alte comentarii ale fanilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, fanii au cerut anunțul oficial al plecării lui Eric Dier de la Tottenham. Fundașul central s-a înțeles cu Bayern Munchen și va pleca după un deceniu de la Tottenham, perioadă în care a adunat 365 de partide.

ADVERTISEMENT