Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suporterii Rapidului și-au luat gândul de la podium: „Nu vrem să ajungem la dezastru!”

Suporterii Rapidului și-au luat gândul de la primele locuri după ultimele rezultate din campionat. Formația lui Cristiano Bergodi nu a mai câștigat de la partida cu FCSB.
21.12.2023 | 15:32
Suporterii Rapidului siau luat gandul de la podium Nu vrem sa ajungem la dezastru
“PREA MULTE GRESELI LA RAPID!” Gigi Corsicanu NU MAI CREDE IN SANSELE LA PODIUM. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit un egal în ultimul meci al acestui an jucat în fața celor de la Farul. Trupa lui Bergodi a scăpat ca printre urechile acului de o înfrângere. Constănțenii au avut nu mai puțin de 3 goluri anulate, iar partida s-a terminat 0-0.

Suporterii Rapidului cer mai mult de la echipă

“Ce pot să spun, nu sunt foarte încântat. Dar problema este următoarea, nici nu vreau să deranjez, nici nu vreau să critic. E bine, noi trebuie să avem răbdare. Am dovedit că avem răbdare, dar ne-am dori ca lucrurile să se schimbe, se pare că e o strategie greșită.

ADVERTISEMENT

Sper ca în pauza de iarnă să se facă niște schimbări să se schimbe și strategia clubului. Dacă noi ratăm an de an obiectivele și le cerem suporterilor să aibe răbdare, mai bine ne schimbăm principiile.

Dacă putem să obținem ceva bine, dacă nu. rămânem locurile 5-8 și cu asta basta, să nu mai emitem pretenții pentru Cupa României sau locurile 1-3. La cum merge Rapid acum nu putem să ne realizăm obiectivele”, a declarat Gigi Corsicanu.

ADVERTISEMENT

Tensiunea în cadrul clubului este la cote înalte, iar suporterii cer mai mult din partea echipei. Conducerea clubului a ascultat doleanțele fanilor și a promis că va aduce întăriri în această pauză competițională. Rapid l-a transferat deja pe Florent Hasani, golgheterul Albaniei.

Rapid a terminat anul cu 33 de puncte

“Nu putem să ne mulțumim doar cu 0-0. Noi avem mentalitate de învingători, când intrăm pe teren trebuie să ne gândim că o să câștigăm cele 3 puncte, nu să ne mulțumim cu 0-0. Apreciez echipa de la Ploiești, dar ultimele 10 minute când a fost egalitate numerică, atunci trebuia schimbat ceva. Trebuia să schimbi puțin strategia să ataci, să iei cele 3 puncte, nu să ne bucurăm la 0-0. 

ADVERTISEMENT

Eu am stat foarte mult de vorbă cu domnul Șucu, Niculae, Angelescu, le-am spus și eu părerea mea. Acum nu trebuie să ia de bună părerea mea, eu sunt un simplu suporter. Am privilegiul eu cu Liviu să transmitem opiniile suporterilor.

Dar nu știu dacă dânșii știu că în ultimul timp deja sunt tot mai mulți nemulțumiți în rândul suporterilor. Nemulțumirea asta nu poate duce nicăieri, deocamdată avem răbdare, temperăm oamenii.

ADVERTISEMENT

Pentru noi, Rapidul primează, este viața, sufletul nostru. Pentru noi e altceva. Nu știu dacă se înțelege. Nu vreau nici să atacăm, nici să criticăm sau să stricăm trebuirle la club. Noi trebuie să transmitem opiniile oamenilor. Nu e un capăt de țară, nu am ajuns la dezastru, dar nici nu vrem să ajungem la dezastru. Suporterii tot mai speră la titlu, dar eu nu cred că vom avea șanse”, a punctat Gigi Corsicanu.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Suporterii Rapidului isi pierd rabdarea

ADVERTISEMENT