Sport

Suporterii Universității Craiova exultă după prezentarea lui Gâlcă: „Sculă de antrenor! Te aștept de 3 ani”

Costel Gâlcă este oficial antrenorul Universității Craiova, iar suporterii „alb-albaștrilor” sunt „on fire” după prezentarea tehnicianului în Cetatea Băniei.
17.04.2024 | 22:40
Suporterii Universitatii Craiova exulta dupa prezentarea lui Galca Scula de antrenor Te astept de 3 ani
Suporterii Universității Craiova exultă după prezentarea lui Gâlcă: „Sculă de antrenor! Te aștept de 3 ani”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” și-au găsit un antrenor cu rezultate de top în SuperLiga, după ce Mihai Rotaru și Ivaylo Petev au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Suporterii Universității Craiova au luat cu asalt rețelele de sociazilare ale clubului după anunțul sosirii lui Costel Gâlcă.

Suporterii Universității Craiova, în al 9-lea după prezentarea lui Gâlcă: „Sculă de antrenor! Te aștept de 3 ani”

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova în dimineața zilei de miercuri, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Mihai Rotaru i-a acceptat și o clauză record ultimului antrenor care a câștigat titlul cu FCSB , informație dezvăluită de site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Experimentatul antrenor a susținut o conferință de presă la ora 15:15, iar suporterii din Cetatea Băniei l-au primit așa cum se cuvine. Costel Gâlcă a condus și prima ședință de pregătire cu lotul Universității Craiova, iar FANATIK v-a prezentat detalii de la fața locului.

Suporterii Universității Craiova au luat cu asalt paginile oficiale ale grupării din Bănie după prezentarea lui Costel Gâlcă. Fanii au încredere totală în antrenorul român, însă cer să producă schimbări majore pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

„Prin aducerea lui Costel Gâlcă se vede că într-adevăr se dorește performanță la Craiova, să sperăm că va avea liniște și rezultate. Felicitări domnului Rotaru pentru această mutare, care ne îndreptățește să sperăm la titlu. Cu ceva transferuri, stadionul va fi plin!.

Cel mai bun antrenor din ultimii 10 ani de la Universitatea Craiova: profesionist, sobru, om de mare caracter. / Bun venit în Cetatea Băniei. Mult succes la noul club, sper la rezultate mult mai bune până acum, la acest club se vor multe performanțe. Toți jucătorii la muncă că să vină rezultate bune.

ADVERTISEMENT

Mult noroc și succes! Îți doresc cât mai mult timp la Universitatea Craiova și Doamne ajută să luăm titlul la anul. / Un singur obiectiv ar trebui să aibă în contract, să învingă FCSB în toate întâlnirile. Atunci clar vom lua campionatul”, au spus suporterii.

„Un antrenor adevărat pe care l-am așteptat de mult timp! Conducerea a adus un profesionist”

„Tu ești diferit față de toți, succes și spor la muncă, ai ce muncii în Oltenia, e greu, dar în același timp e minunat. Un loc doi și campionatul anul următor te vor face inegalabil. Mult succes. / E sculă de antrenor, dar trebuie să scape de cel puțin șase jucători din echipă.

ADVERTISEMENT

Bun venit, Costel Gâlcă! Du-te cu Universitatea Craiova unde a fost odată, Craiova Maxima cu Balaci, Cămătaru, Beldeanu, Ungureanu, Lung și toți cei care erau jumătate din echipa națională în anii 1990.

Îți doresc succes, în sfârșit un antrenor adevărat pe care l-am așteptat de mult timp, sper să fie cu noroc. / Bine ați venit, domnule Gâlcă!! De trei ani te aștept. În sfârșit conducerea a adus un profesionist în toate.

Piți și Reghe ne-au lăsat baltă, Neagoe și Petev nu au convins. Eu zic că Gâlcă are personalitate, trebuie disciplină și mână forte, să nu uităm că FCSB a câștigat titlul, Cupa și Cupa Ligii cu el antrenor. A zis bine că acum luptăm pentru locul doi, care va duce în UEFA”, au mai scris suporterii pe paginile oficiale.

ADVERTISEMENT
2,70 este cota Betano pentru pronosticul „2 solist” la Sepsi - Universitatea Craiova