Life

Ce se întâmplă cu Georgiana Lobonț după scandalul cu viceprimarul! Artista e șocată

Georgiana Lobonț are motive să zâmbească, după scandalul prin care a trecut, de curând, la un eveniment, unde a fost înjurată.
20.07.2023 | 12:00
Ce se intampla cu Georgiana Lobont dupa scandalul cu viceprimarul Artista e socata
Georgiana Lobonț, surpriză uriașă după scandalul cu un viceprimar. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț trece printr-o perioadă cu bune și cu rele. Interpreta de muzică de petrecere a fost cât pe ce să fie linșată public de un viceprimar, însă a avut parte de noroc cu jandarmii, căci individul a fost potolit în cele din urmă.

Georgiana Lobonț, cadou superb după scandalul cu viceprimarul. Ce surpriză îi alină sufletul

După tot acest tărăboi, vedeta a avut parte de o surpriză neașteptată care a mai făcut-o să uite de necazurile cu care orice artist se poate confrunta la spectacole. Un cadou special i-a mai înseninat viața și i-a readus zâmbetul pe buze după tot circul în care au fost puși ea și soțul ei.

ADVERTISEMENT

Colega ei de scenă, Maria Chira, a vrut să o bucure cu un tablou pentru casa de sute de mii de euro, o mică operă de artă pe care Georgiana Lobonț cu siguranță o va pune la loc de cinste.

Este vorba despre un tablou cu chipul artistei, pictat manual, comandat de Maria. Artista a vorbit despre acest dar special, unul care o face pe Georgiana Lobonț să uite de scandalul cu viceprimarul din Ceanu Mare.

ADVERTISEMENT

„M-am hotărât când am aflat că e însărcinată”

„M-am hotărât să îi fac acest cadou Georgianei Lobonț când am aflat că e însărcinată. Fiind un tablou pictat manual a durat puțin până l-am primit, timp în care am aflat că Georgiana și Rareș vor avea o casă nouă.

Toate lucrurile se potriveau de minune! Tabloul avea să se potrivească perfect cu planurile lor. De ce am ales acest cadou? Îmi plac lucrurile drăguțe, lucrurile oferite din inimă care în timp rămân o amintire frumoasă”, a declarat Maria Chira pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Rareș își construiesc casă

Într-adevăr, Georgiana Lobonț își face casă nouă, una pentru care muncește de dimineața până seara. Artista face sacrificii uriașe, iar uneori, cum a fost întâmplarea din comuna Ceanu Mare, unde a fost terfelită de viceprimar, lucrurile pot scăpa de sub control.

Despre acel episod soțul artistei Georgiana Lobonț ne-a mărturisit că tot ce își dorește de la viceprimarul respectiv, care l-a bruscat, este să își ceară scuze și să recunoască unde a greșit, individul fiind, potrivit mărturirilor lui Rareș Ciciovan, în stare de ebrietate.

ADVERTISEMENT
georgiana lobonț
Așa arată cadoul primit de Georgiana Lobonț de la Maria Chira, pentru noua ei casă

Vedeta, înjurată recent de viceprimarul unei comune. Rareș Ciciovan ne-a dezvăluit ce au pățit cei doi

„Am ajuns la spectacol, acolo a fost totul foarte frumos. A venit Georgiana în față la intrarea în școală să facă poze. Îți dai seama că eu am intrat acolo în sală, la cancelarie și tot ieșeam. Eu l-am mai văzut pe tipul ăsta tot făcea scandal, circ. Am surprins o fază cu o femeie, apoi mi-am dat seama că e nevastă-sa. Doamne ferește ce-a făcut cu ea.

Era foarte recalcitrant. Avea câțiva oameni care încercau să-l calmeze. Habar nu aveam cine e, că era viceprimar. Toți îi cereau să o aducă pe Lobonț să facă poze cu Lobonț. La un moment dat, a venit afară să o cheme pe Georgiana să vină înăuntru. Nici Georgiana  nu știa cine e și i-a zis că așteaptă să termine de făcut poze cu oamenii de afară, apoi el a închis ușa și a înjurat. Nu știu pe cine a înjurat și cum a înjurat, el zice că a înjurat pe altcineva. 

 

I-am zis, efectiv, să se liniștească. Atunci a venit la mine ca un curcan și i-am zis că sunt soțul ei. M-a prins de mâini, apoi, în secunda doi, jandarmii au venit la el rapid. Nu l-am băgat în seamă că era beat. A mai durat vreo 10 minute. S-a luat și de jandarmi apoi. Jandarmii când au văzut că m-a prins de mâini au venit rapid, ca-n filme.

„Aștept să își ceară scuze”

Nu îl încătușau dacă nu era recalcitrant. S-a purtat urât și cu jandarmii. Apoi tot continua să zică faptul că eu am sărit la bătaie. Și pe nevastă-sa a luat-o și a scuturat-o acolo lângă perete… De vreo 5, 6, 7 ori am tot intrat pe hol până în sala profesorală și el urla, făcea scandal.

Nevastă-sa încerca să îl liniștească. Evident, după aia au venit oamenii și au povestit ce e cu el și cum e. Mi-a zis lumea că e un fel de interlop local. Aștept doar să își ceară scuze că era beat și că a înjurat”, a declarat soțul artistei Georgiana Lobonț pentru FANATIK, legat de episodul scandalului cu viceprimarul.

 

ADVERTISEMENT