Sport

Surpriză în testamentul legendarului Pele! Cine a primit dreptul la o parte din averea sa

Sandra Regina, fiica pe care Pele nu a recunoscut-o niciodată, este inclusă în testamentul legendarului fotbalist, iar cei doi fii ai acesteia vor primi o parte din avere.
19.01.2023 | 15:09
Surpriza in testamentul legendarului Pele Cine a primit dreptul la o parte din averea sa
Octavio Felinto Neto și Gabriel Arantes do Nascimento, nepoții lui Pele, și-au cunoscut bunicul și spun că visul mamei lor s-a împlinit.
ADVERTISEMENT

Pe 29 decembrie, Pele a murit, la 82 de ani, din cauza cancerului de colon, intrând cu adevărat în legendă. Brazilianul a strălucit pe terenul de fotbal, însă în afara lui a trecut prin momente foarte dificile de-a lungul timpului.

Pele a recunoscut-o, în testament, pe fiica sa Sandra Nascimento, și i-a întâlnit pe cei doi fii ai acesteia cu o zi înainte de a muri

Pele a avut o fiica dintr-o aventură cu menajera Anizia Machado în 1963. Fostul mare fotbalist nu a vrut însă să o recunoasă pe Sandra Regina Machado.

ADVERTISEMENT

Aceasta n-a renunțat însă. Și, după ce a câștigat o acțiune în instanță, a fost recunoscută oficial drept fiica marelui Pele. Mai mult, după ce, în 1996, probele ADN au demonstrat că este fiica sa legitimă, ea a adoptat numele de Nascimento.

Sandra Nascimento a scris ulterior o carte despre cum s-a simțit să nu fie recunoscută de propriul tată. Al cărei titlu a fost „Fiica pe care Regele nu a dorit-o”. Ea avea să moară în 2006, după un cancer la sân, cu regretul că tatăl său nu a recunoscut-o.

ADVERTISEMENT

Daily Mail scrie însă că Pele a schimbat lucrurile prin intermediul testamentului. În care Sandra este menționată alături de ceilalți copii ai săi.

Mai mult, potrivit jurnaliștilor britanici, el a cerut să se întâlnească cu cei doi fii ai acesteia, Octavio Felinto Neto și Gabriel Arantes do Nascimento. Și i-a văzut pentru întâia dată pe 28 decembrie, cu doar o zi înainte de a muri.

ADVERTISEMENT

Ambii erau extrem de fericiți că și-au cunoscut bunicul. Și că visul mamei lor s-a împlinit. ”Am vorbit cu mătușile mele și au spus că bunicul nostru a vrut să ne vadă.

Am fost foarte încântați, a fost o oportunitate pe care o așteptam. Fiecare familie are lupte și dispute, a noastră nu este diferită.

ADVERTISEMENT

Dar sunt momente în care uniunea și dragostea sunt mai importante decât orice altceva. Suntem extrem de fericiți”, a spus Gabriel, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT
Tags: