Sport

Surpriză la antrenamentele Universității Craiova. Oltenii au fost asaltați de zeci de copii. Foto

Elevii lui Mirel Rădoi au avut parte de o surpriză la antrenamente. Zeci de copii au venit să îi vadă pe jucătorii Universității Craiova.
22.10.2022 | 13:08
Surpriza la antrenamentele Universitatii Craiova Oltenii au fost asaltati de zeci de copii Foto
Surpriză la antrenamentele Universității Craiova. Oltenii au fost asaltați de zeci de copii. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Zeci de copii au venit să îi vadă pe jucătorii „alb-albaștrilor” la una dintre ședințele de pregătire conduse de Mirel Rădoi, înaintea confruntării cu „Bătrâna Doamnă”. Partida UTA Arad – Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 18:15, pe stadionul „Francisc von Neuman”.

Jucătorii Universității Craiova au fost asaltați de zeci de copii la unul dintre antrenamente

Universitatea Craiova a decis să rămână în Sibiu, după victoria obținută împotriva celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0, din Cupa României Betano. Alegerea s-a dovedit una inspirată pentru formația din Bănie, care se bucură de atenția micilor suporteri din zonă.

ADVERTISEMENT

Distanța dintre partida cu FC Hermannstadt și cea cu UTA Arad din campionat era de patru zile, iar Mirel Rădoi a decis că echipa să nu se mai întoarcă în Bănie. La fel ca și în deplasarea din Cupa României Betano, Universitatea Craiova va merge cu autocarul până la Arad.

La unul dintre antrenamentele conduse de Mirel Rădoi au asistat zeci de copii, care i-au așteptat pe jucătorii Universității Craiova pentru poze și autografe. Oltenii au efectuat ședințele de pregătire înaintea duelului cu UTA Arad la Cisnădie.

ADVERTISEMENT

„«O iubire alb-albastră…» în toată țara! La antrenamentul Științei efectuat în această după-amiază la Cisnădie au participat zeci de copii. Ivan, Bancu și colegii lor au avut parte de un boost special de încredere înaintea duelului cu UTA Arad. Așa e la Craiova, așa e în toate locurile în care pășesc “leii” Băniei”, au scris oltenii pe pagina oficială a clubului.

Mirel Rădoi, mulțumit de victoria din Cupa României cu FC Hermannstadt: „Prima partidă după mult timp în care nu primim gol”

Universitatea Craiova a reușit să obțină revanșa împotriva celor de la FC Hermannstadt în Cupa României Betano. Oltenii s-au impus cu 2-0 în fața sibienilor pe stadionul „Municipal” din Mediaș și se află pe prima poziție din grupa în grupa B, la egalitate cu CS Ocna Mureș.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Mirel Rădoi a declarat că este mulțumit după victoria obținută împotriva trupei antrenate de Marius Măldărășanu. Tehnicianul Universității Craiova a avut cuvinte de laudă pentru FC Hermannstadt, despre care crede că este una dintre cele mai compacte formații din SuperLigă.

„Prima partidă după mult timp în care nu primim gol. Hermannstadt nu a avut foarte multe reușite și e meritul nostru.  Am suferit la posesie, dar așa am pregătit meciul, ca Hermannstadt să nu joace foarte multe mingi între linii. Cei de la Sibiu, Farul și noi avem pe statistici cele mai multe mingi jucate între linii.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt a încercat și în seara asta să facă lucrul ăsta, dar nu a avut foarte multe reușite, din cauza poziționării noastre. Este o echipă echilibrată, una dintre cele mai compacte din Liga 1. În zona 1 și 2 construiește foarte bine, iar în zona 3 este una dintre cele mai bune echipe, în momentul în care trebuie să ocupe toate pozițiile”. a spus Mirel Rădoi.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,37 este cota pentru „2 solist” la UTA – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT