Sport

Adrian Mititelu Jr., despre numirea unui nou antrenor la FC U: „La Craiova e cu totul altfel!”

Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre numirea unui nou antrenor la FC U Craiova, spunând că la clubul tatălui său este cu totul altfel.
16.09.2023 | 00:20
Adrian Mititelu Jr despre numirea unui nou antrenor la FC U La Craiova e cu totul altfel
Adrian Mititelu Jr., despre numirea unui nou antrenor la FC U Craiova. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a explicat că nu caută un anumit profil de antrenor la FC U Craiova, pentru că la clubul tatălui său este cu totul altfel, acesta vorbind și despre victoria cu Dinamo, scor 1-0.

Adrian Mititelu Jr., despre numirea unui nou antrenor la FC U Craiova

Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre numirea unui nou antrenor la FC U Craiova, explicând că nu vrea să se grăbească în alegerea unui tehnician, pentru a nu mai greși:

ADVERTISEMENT

„Astăzi sărbătorim, de mâine începe munca, avem un meci greu cu Oțelul Galați. Se pare că problemele din defensivă s-au rezolvat, mă bucur. Cred că e cel mai echilibrat campionat din istorie, echipele sunt foarte apropiate.

Obiectivul nostru e play-off-ul. Noi pentru asta muncim zi de zi. Nu vrem să ne mai grăbim cu alegerea antrenorului. Se pare că s-au reglat și problemele defensive, acum ne gândim la meciul cu Oțelul Galați. Cred că e cel mai echilibrat campionat din istorie.

ADVERTISEMENT

Acesta e un derby de peste 70 de ani, se simte că Dinamo e un club puternic în continuare, dar va deveni și mai puternic dacă își vor face noul stadion și dacă își rezolvă problemele financiare”.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre posibilitatea de a-l pune antrenor la FC U Craiova pe Eugen Neagoe, fostul antrenor al rivalilor din oraș.

ADVERTISEMENT

„La Craiova e cu totul altfel!”

„Azi, Dinamo a arătat un joc foarte bun, a fost o echipă compactă. Sunt mândru de băieți. Nu cred că vârsta definește capacitatea unui antrenor, ați văzut că majoritatea fotbaliștilor cu evoluții bune la echipele de club se fac antrenori.

Au primă dublă băieții astăzi, la derby-uri mai plusăm! Merită prima, pentru că au jucat bine și pentru că au câștigat fără emoții partida.

ADVERTISEMENT

Nu avem un profil anume, iar profilul nu contează când vin la Craiova, la Craiova e cu totul altfel. Dacă acestea sunt regulile, e normal să punem un antrenor”, a continuat Adrian Mititelu Jr.

„În anii 90 se câștigau carnetele de antrenori imediat, dar asta e. Trebuie să punem un antrenor și vom găsi cea mai bună soluție pentru banca tehnică!”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT