Life

Surpriză la Românii au talent! Jurații, lăsați mască: “Urmează să aveți parte de cel mai tare show”

23.04.2021 | 11:43
Surpriza la Romanii au talent Juratii lasati masca Urmeaza sa aveti parte de cel mai tare show
ADVERTISEMENT

Smiley, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu vor avea parte de o ediție incendiară la Românii au talent. Concurenții care vor urca pe scenă își vor depăși orice limită, iar cei patru jurați vor fi cuceriți și impresionați de mai multe apariții tot mai surprinzătoare.

Direct din Londra, unde locuiește alături de soțul ei și cei trei copii, o concurentă de 31 ani urcă pe scena de la Românii au talent pentru a arăta tuturor pasiunea pentru muzică.

ADVERTISEMENT

Încercată de viață și de greutăți, aceasta va recunoaște că își dorește să revină în țară, dar că nu dispune de resursele necesare. Visul ei? De a fi pe scenă și de a avea o carieră cât mai îndelungată.

”Cine sunt eu să mă opun când cineva are un vis?”, va sublinia Smiley după ce concurenta le va arăta ceea ce poate face. Să fie acesta începutul unui nou viitor?

ADVERTISEMENT

Joker urcă pe scena Românii au talent!

Societatea a fost cea mai mare problemă pentru unul dintre concurenții care va șoca de la apariție! De-a lungul vieții a schimbat multe locuri de muncă deoarece nu suportă nedreptatea, iar emoțiile pe care le-a resimțit au fost dintotdeauna cele mai diverse.

Asta până l-a descoperit pe Joker și a văzut ultimul film apărut cu acest personaj. Diseară, Joker va fi pe scena de la Românii au talent… interpretat de un concurent care va face o promisiune extrem de puternică: ”Urmează să aveți parte de cel mai tare show”.

ADVERTISEMENT
Joker
Joker promite cel mai tare show la Românii au talent

Curioși ce moment a pregătit? Dar și ce reacții va reuși să stârnească la masa juriului? Descoperim în doar câteva ore la Românii au talent.

Pe lângă cei doi, ediția de astăzi va reaminti telespectatorilor că viitorul este mai bun datorită celor care au învățat încă din copilărie să depună timp pentru pasiunea lor. Și care vor să le arate tuturor că pentru ei nu există imposibilul.

ADVERTISEMENT