Sport

Surpriză la VAR în FCSB – FC Voluntari! Desemnat arbitrul care le-a eliminat 3 jucători într-un meci

CCA l-a delegat în cabina la VAR la meciul FCSB - FC Voluntari pe arbitrul care i-a acordat 3 cartonașe roșii vicecampioanei într-un singur meci.
21.10.2023 | 17:11
Surpriza la VAR in FCSB  FC Voluntari Desemnat arbitrul care lea eliminat 3 jucatori intrun meci
Pe cine a delegat CCA în camera la VAR la meciul FCSB - FC Voluntari. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB caută să își consolideze poziția în fotoliul de lider cu o victorie în fața celor de la FC Voluntari, duminică, 22 octombrie, ora 21:00, în etapa a 13-a din SuperLiga. Oaspeții nu au mai câștigat în campionat de 8 partide.

Arbitrul care i-a dat 3 cartonașe roșii într-un meci FCSB-ului, în camera VAR la meciul cu FC Voluntari

Kyros Vassaras l-a delegat la centru la partida de pe Arena Națională pe Marian Barbu. „Centralul” va fi ajutat de la linii de către asistenții Sebastian Gheorghe și Adrian Vornicu. Marian Barbu a fost în camera la VAR la ultimul meci direct între cele două echipe în luna februarie a acestui an.

ADVERTISEMENT

În meciul câștigat de FCSB cu Voluntari, scor 2-1, Edjouma a fost „scutit” de un cartonaș roșu după ce l-a lovit cu crampoanele pe față pe Igor Armaș. În camera VAR, CCA i-a delegat pe Adrian Cojocaru și asistentul Mircea Orbuleț.

Adrian Cojocaru este nimeni altul decât cel care a acordat patru cartonașe roșii în finalul meciului UTA Arad – FCSB, scor 2-2, în grupele Cupei României din sezonul trecut. Mihai Stoica l-a desființat pe Cojocaru după acel episod.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dat de pământ cu Adrian Cojocaru: „Nu am văzut un arbitru care să se comporte așa”

Dintre cele patru cartonașe roșii pe care Adrian Cojocaru le-a acordat în finalul meciului UTA Arad – FCSB (2-2), trei dintre ele au mers în dreptul „roș-albaștrilor”. Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu au fost eliminați, în timp ce Andrei Chindriș a primit „roșu” la UTA, chiar în afara terenului.

„Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca domnul Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare. Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic.

ADVERTISEMENT

Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Minutul 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc.

ADVERTISEMENT

Nu cumva să vă inducă în eroare penalty-ul în favoarea noastră. Arbitrul VAR l-a dat. Cojocaru se pare că nu remarcase că Miculescu fusese călcat. El văzuse aruncare de la margine. E adevărat că pentru noi”, declara Mihai Stoica la adresa lui Adrian Cojocaru.

Marian Barbu a mai arbitrat-o o dată pe FCSB în acest sezon

FCSB – FC Voluntari nu va fi prima apariție pentru Marian Barbu la un meci al vicecampioanei în actuala stagiune. „Centralul” din Făgăraș a condus de la centru partida FCSB – Poli Iași, scor 2-1, în etapa a 6-a din SuperLiga.

În meciul de pe Arena Națională, Marian Barbu a acordat nu mai puțin de 5 cartonașe galbene. Pe lângă FCSB – Poli Iași, Marian Barbu a mai arbitrat de la centru în acest sezon alte 4 partide.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.18 este cota pentru „1 și sub 3.5 goluri” la meciul FCSB - FC Voluntari