Sport

Surpriză pentru jucătorii Universității Craiova înaintea meciului cu Rapid. Ce s-a întâmplat în cantonamentul oltenilor. Foto

Micuții „lei” i-au luat cu asalt pe jucătorii „alb-albaștrilor” și i-au încurajat înaintea derby-ului Universitatea Craiova - Rapid București.
12.04.2023 | 16:55
Surpriza pentru jucatorii Universitatii Craiova inaintea meciului cu Rapid Ce sa intamplat in cantonamentul oltenilor Foto
Încurajare importantă înaintea derby-ului Universitatea Craiova - Rapid. Ce s-a întâmplat în cantonamentul oltenilor. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT

Elevii lui Eugen Neagoe se pregătesc intens în baza de pregătire „Ilie Balaci” pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București, care este programat duminică, de la ora 21:00. Sute de copii au pătruns în cantonamentul „alb-albaștrilor” și i-au încurajat pe jucători.

Elevii lui Eugen Neagoe au fost luați cu asalt de copii înaintea derby-ului Universitatea Craiova – Rapid

Ziua derby-ului cu Rapid București se apropie, iar „alb-albaștrii” petrec mult timp la baza de pregătire din Lunca Jiului. Oltenii speră să obțina prima victorie din această ediție de play-off pe stadionul „Ion Oblemenco” și să se revanșeze în fața suporterilor după înfrângerea cu Farul Constanța, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova au avut parte de încurajarea a aproximativ 200 de copii în incinta cantonamentului „alb-albaștrilor. Porțile baze de pregătire s-au deschis pentru micuții „lei”, iar oltenii au fost luați cu asalt în timpul antrenamentelor.

Juniorii i-au privit îndeaproape pe elevii lui Eugen Neagoe la antrenamente și i-au încurajat înaintea derby-ului cu Rapid București. Confruntarea cu trupa lui Adrian Mutu este programată în Duminica Paștelui, iar oltenii speră să îi bucure pe suporterii veniți la stadion.

ADVERTISEMENT

„Emoții și iubire alb-albastră la antrenamentul de astăzi al Universității Craiova.  Jucătorii Științei au fost luați cu asalt de puii de “lei” veniți să îi încurajeze înaintea derby-ului cu giuleștenii. Mereu alături de voi, copii! Ne vedem în «Vulcan»!”, se arată în postarea Universității Craiova.

Jucătorii Universității Craiova, despre șansele la titlu: „S-a încheiat lupta”

Alexandru Crețu a mărturisit că lupta la titlul de campioană s-a terminat pentru Universitatea Craiova după înfrângerea cu Farul Constanța. Acesta a declarat că giuleștenilor le va fi greu să obțină puncte în fața formației din Bănie pe stadionul „Ion Oblemenco”, deoarece oltenii sunt greu de învins pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi, o înfrângere şi suntem dezamăgiţi. S-a încheiat lupta la titlu. A fost un meci frumos şi discutam cu Nedelcu. Aşa putem creşte nivelul fotbalului românesc. Este greu să vorbim după meci ce nu a funcţionat.

Nu au contat absenţele. Cei care suntem apţi de joc trebuie să dăm 100%. În meciurile importante începem bine şi terminăm prost. Vom întâlni o echipă bună, Rapid. Dar oricine vine pe “Oblemenco”… le va fi greu.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei candidate la titlu sunt foarte bune, dar cred că Farul are principala şansă. Joacă un fotbal spectaculos”, a spus Alexandru Crețu la finalul confruntării cu Farul Constanța.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru ”1 solist” la Universitatea Craiova – Rapid

ADVERTISEMENT