Sport

Surpriza pregătită de Laurențiu Reghecampf pentru meciul Universității Craiova cu FC Voluntari. Cine-i va lua locul suspendatului Papp

Paul Papp, fundașul Universității Craiova, este suspendat pentru meciul cu FC Voluntari, din cauza cumulului de cartonașe galbene, însă antrenorul Laurențiu Reghecampf i-a găsit un înlocuitor pe măsură.
29.04.2022 | 19:32
Surpriza pregatita de Laurentiu Reghecampf pentru meciul Universitatii Craiova cu FC Voluntari Cinei va lua locul suspendatului Papp
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va disputa o partidă importantă în compania celor de la FC Voluntari. Meciul, care contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, este programat sâmbătă, la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Surpriza pregătită de Laurențiu Reghecampf pentru meciul Universității Craiova cu FC Voluntari

Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza, în defensivă, pe Paul Papp la meciul cu FC Voluntari, deoarece fundașul este suspendat. Astfel că, din informațiile FANATIK, tehnicianul oltenilor îl va titulariza pe Valerică Găman.

ADVERTISEMENT

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 3 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 42 de puncte obținute. Trupa din Bănie speră să termine sezonul pe locul 2, care, în acest moment, este ocupat de FCSB, cu 46 de puncte.

Valerică Găman, primul meci ca titular după accidentare

Meciul cu FC Voluntari va reprezenta prima partidă ca titular, pentru Valerică Găman, după accidentarea suferită la finalul anului trecut, care l-a ținut mai multe luni departe de teren.

ADVERTISEMENT

Fundașul, în vârstă de 33 de ani, a fost nevoit să se opereze la Barcelona, în luna decembrie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Valerică Găman a fost transferat de Universitatea Craiova, în vara lui 2021, liber de contract, de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu se gândește la titlu

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, susține că trupa lui Laurențiu Reghecampf trebuie să se gândească, mai degrabă, la titlul de campioană, deoarece, în opinia sa, terminarea sezonului pe locul 2 este puțin probabilă.

„Nu ne gândim foarte mult la titlu. La cum decurg lucrurile, ori luăm titlul, ori terminăm pe locul al treilea. Pe FCSB nu o văd să se încurce. Riscul este când ajunge la meciul cu noi. Are înainte cu FC Argeş şi Voluntari. Ori sărim direct pe locul 1, ori tot acolo suntem, pe trei. 

ADVERTISEMENT

Suntem preocupaţi de finala Cupei. Vrem să remontăm handicapul cu Sepsi.

În sezonul 90-91, am luat campionatul. Eu le-am dorit tuturor care au venit să îl ia. Şi lui Mangia, şi Papură, şi Bergodi şi Reghe. Îmi doresc să fie unul care să mă detroneze, dacă aș fi pe un tron. Îi aştept, mai ales acum să sunt în funcţia de preşedinte”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Antena Sport.

  • 400.000 de euro este cota lui Valerică Găman, conform transfermarkt.com
  • 16 meciuri a bifat Valerică Găman pentru Universitatea Craiova, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,70 este cota pentru „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT