Life

Surpriză uriașă pentru Elena Udrea. Ce i se pregătește de Crăciun, chiar în închisoare. Nu se aștepta la asta

Elena Udrea va avea parte de o surpriză uriașă de Crăciun, chiar în închisoare. Fostul ministru nu se aștepta la acest lucru.
23.12.2023 | 23:13
Surpriza uriasa pentru Elena Udrea Ce i se pregateste de Craciun chiar in inchisoare Nu se astepta la asta
Surpriză pentru Elena Udrea, de Crăciun, chiar în închisoare. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

De Crăciun, Elena Udrea va avea parte de o surpriză uriașă, în închisoare. Fostul ministru va petrece, din nou, sărbătorile în spatele gratiilor, dar va primi o vizită mult dorită.

Surpriză uriașă pentru Elena Udrea de Crăciun, chiar în închisoare

Acest an este al doilea în care Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, își petrece sărbătorile după gratii. Deși spera să fie alături de iubitul ei și de fiica lor de sărbători, cererea i-a fost respinsă de către judecători.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se pare că Elena Udrea se va bucura, totuși, de prezența celor dragi în această perioadă. Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, va fi ziua ei și va primi o vizită mult așteptată.

Astfel, de ziua ei, Elena Udrea va fi vizitată în penitenciar de către iubitul ei, Adrian Alexandrov. Omul de afaceri nu va veni singur, ci însoțit de fiica lor, Eva Maria.

ADVERTISEMENT

Micuței îi este greu să fie departe de mama ei și încearcă să facă față dorului. Din fericire, acum va avea ocazia să se bucure de câteva momente împreună cu aceasta pentru a-și alina dorul. Elena Udrea va împlini 50 de ani. Cadoul pe care îl va primi va fi, cu adevărat, o surpriză plăcută.

Adrian Alexandrov și Eva Maria vor merge la fostul ministru al Turismului cu tort de ziua ei e naștere. Fetița își poate vedea, în sfârșit, mama, chiar și pentru puțin timp.

ADVERTISEMENT

“De Crăciun Elena nu va putea să o vadă, dar avem o vizită pe data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, când este ziua ei de naștere, așa ca mergem să o sărbătorim pe mami cu tort și multe îmbrățișări!”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Playtech Știri.

Ce mesaj i-a transmis Elena Udrea fiicei sale, de ziua ei

În septembrie, fiica Elenei Udrea a împlinit 5 ani, dar aceasta nu a putut fi lângă ea. Chiar dacă nu i-a fost aproape fizic, fostul ministru i-a transmis un mesaj foarte emoționant Evei.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a transmis atunci Elena Udrea.

ADVERTISEMENT
Tags: