Sport

Surpriză uriașă pentru fanii Rapidului. Noul fan-shop al clubului se deschide joi în Gara de Nord

Rapid va deschide un nou magazin dedicat suporterilor giuleșteni. Gara de Nord a fost aleasă drept locație în conformitate cu istoria alb-vișinie.
23.11.2023 | 08:46
Surpriza uriasa pentru fanii Rapidului Noul fanshop al clubului se deschide joi in Gara de Nord
VESTEA MOMENTULUI pentru fanii Rapidului SE DESCHIDE un NOU FANSHOP. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid este clubul cu cei mai înfocați suporteri din Superliga. Meci de meci, Giuleștiul este umplut până la refuz, iar suportul fanilor au făcut din echipa lui Bergodi o nucă tare pe teren propriu. Conducerea vrea să le mulțumească susținătorilor cu un nou magazin cu produse rapidiste.

Rapid își deschide magazin de prezentare în Gara de Nord

Rapid își găsește rădăcinile și originea în Gara de Nord. Noi de acolo am plecat, a rămas așa o afinitate vizavi de CFR. Majoritatea CFR-iștilor simpatizează și țin cu Rapid. Cei din țară care au patriotismul local, dar țin și cu Rapid. În copilăria mea și a lui Victor, fiind mai tinerel, bine el a recunoscut că nu era rapidist atunci.

ADVERTISEMENT

Generația anilor 80 aveam acele magazine în Gara de Nord. Avea Steaua și Rapid, doar noi aveam. Era fascinant. O perioadă lungă a activat acolo nea’ Ion Costea care avea niște povești fabuloase, se identifica cu acel magazin.

Și toți migram, copii, tineri și chiar oameni maturi, migram către acel magazin pentru a cumpăra bilete la meci și a cumpăra suveniruri, ce existau atunci. O șepcuță, o eșarfă, ciorapi de plastic pe care îi băgai în teneșii chinezești și erau mirositori, în fine”, a declarat Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT

Fanii rapidului au toate motivele să rămână în continuare aproape de echipă. Pe lângă zona de marketing, giuleștenii excelează și la capitolul fotbal. Trupa lui Bergodi ocupă locul 3 în campionat și a câștigat cel mai important meci al turului, derby-ul cu FCSB.

Deschiderea noului magazin va avea loc joi, în Gara de Nord, de la ora 15:00

“Ne-am întors la origini de mai bine de 3 ani. Muncim la acel proiect să readucem la viață acel magazin din Gara de Nord, iar acum suntem în momentul de a-l deschide și a chema lumea. Avem tehnologia de a face promovare.

ADVERTISEMENT

Considerăm că, deși cu domnul Șucu am avut contradicții. Domnul Șucu crede că va fi o pierdere, dar ca imagine va fi un câștig. Un brand ca Rapid își permite o pierdere financiară pentru imagine.

Eu cred că magazinul va avea succes. Am aflat de la oamenii din gară care ne susțin. Fluxul zinlic în Gara de Nord este de 200.000 de persoane. Sigur nu toți sunt rapidiști, dar acolo trebuie să intre și nerapidistul care să cumpere pentru nepotul rapidist.

ADVERTISEMENT

Joi vom da drumu, cu Victori, cu Șucu, cu toți din echipă, joi la ora 15:00. Ca locație la coloane, aproape de vechiul magazin. Pentru rapidiștii vechi va fi o nostalgie, iar pentru rapidiștii noi o formă de comoditate pentru că ajungi cu metroul”, a completat Lucian Ionescu.

Emisiunea „Suflet de rapidist” este transmisă în direct în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe platforma FANATIK.RO. Ediția în premieră a emisiunii este disponibilă joi, la ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Rapid pregateste o noua surpriza suporterilor

ADVERTISEMENT