Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul galeriei Rapidului pentru Mustață. „I-am pus bannerul ăla acolo, sus. Să-și ia pastilele”

Ce mesaj i-a transmis galeria Rapidului lui Gigi Mustață după derby-ul FCSB - Rapid, scor 1-2. Duel al bannerelor pe Arena Națională.
07.11.2023 | 00:12
Mesajul galeriei Rapidului pentru Mustață după FCSB - Rapid 1-2. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 2-1, în etapa a 15-a din SuperLiga. Atmosfera de pe Arena Națională a fost de-a dreptul explozivă, iar Sebastian Colțescu a fost nevoit să întrerupă jocul în mai multe momente pentru spectacolul creat de cele două galerii. Liviu Ungurean l-a ironizat pe Mustață la FANATIK SUPERLIGA.

Mesajul galeriei Rapidului pentru Mustață. „I-am pus bannerul ăla acolo, sus”

Startul meciului de pe Arena Națională a fost amânat aproximativ 4 minute după ce Peluza Nord a aruncat cu torțe și fumigene direct pe gazon. În minutul 20, galeria Rapidului a venit cu replica, iar Sebastian Colțescu a fost nevoit să întrerupă partida.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că nu au fost incidente. De asemenea, șeful galeriei Rapidului a celebrat în direct victoria atât de pe teren, cât și din peluze contra celor de la FCSB. „Nu am văzut golul (n.r. lui Papeau).

Vreau să urmăresc și eu jocul. Am stat doar cu spatele, a trebuit să fiu alături de băieții mei din galerie și să facem spectacolul pe care l-am făcut. Nu au fost incidente. Nimic deosebit. A fost un meci în care am fost foarte concentrați pentru că a trebuit să ținem piept unui stadion întreg. 

ADVERTISEMENT

I-am redus la tăcere. A fost o victorie atât în peluze, cât și pe teren. (n.r. i-a trimis mesaj lui Mustață?) Nu, e prea supărat. I-am pus aseară mesajul sus acolo, ‘Campionii p****. Sunteți Gașca Zurli’”, a spus Liviu Ungurean, la FANATIK SUPERLIGA.

Liviu Ungurean a ironizat coregrafia celor de la FCSB: „Trebuie să descifreze cineva. La ei se poartă steagul invers”

În timpul jocului cu Rapid, Peluza Nord a celor de la FCSB a afișat o coregrafie, însă Liviu Ungurean nu a înțeles nimic din acțiunea suporterilor vicecampioanei. Șeful galeriei rapidiste a trimis noi săgeți către Gigi Mustață.

ADVERTISEMENT

„Nu am înțeles nimic, ce coregrafie? Nu a avut niciun înțeles. Trebuie să descifreze cineva pentru că eu nu pot să înțeleg ce au vrut să spună. O coregrafie neînțeleasă.

Ei sunt Peluza Dron, nu s-a întâmplat o dată, s-a întâmplat de mai multe ori. La ei se poartă steagul invers. Am avut mai multe mesaje, dar ne-au fost interzise, nu conțineau trivialități, cuvinte obscene, dar nu au fost lăsate de organizatori.

ADVERTISEMENT

Ce să-i transmit? Sănătate, să fie sănătos. Să-și ia pastilele și să fie sănătos”, a mai spus Liviu Ungurean, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA. La stația de amplificare a stadionului Național Arena au fost anunțati 40.563 de fani la derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-2.

Coregrafia afișată de Peluza Nord la meciul dintre FCSB și Rapid. Foto: FANATIK.
Coregrafia afișată de Peluza Nord la meciul dintre FCSB și Rapid. Foto: FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Mesajul galeriei Rapidului pentru Mustață: „Să-și ia pastilele!”

ADVERTISEMENT