Sport

Dezvăluiri din culise. Ce plan secret are Dan Șucu pentru investițiile în fotbal și la Rapid

Rapid poate sta liniștită din punct de vedere financiar. Dan Șucu are planuri mari cu clubul din Giulești și va continua să pompeze bani pentru câștigarea titlului.
21.11.2023 | 14:37
Dezvaluiri din culise Ce plan secret are Dan Sucu pentru investitiile in fotbal si la Rapid
DEZVALUIRI DIN CULISE Ce PLAN are Dan Sucu pentru INVESTITIILE in fotbal si la Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a redevenit o forță în Superliga odată cu venirea lui Dan Șucu la echipă. Giuleștenii ocupă locul 3 în clasament și se pot lăuda cu o victorie în derby, în fața celor de la FCSB. Transferurile reușite, dar și managementul echilibrat, au făcut din trupa lui Bergodi o echipă care se luptă la titlu.

Șucu pregătește noi investiții

“Ai spus că la început nu ai vrut, după ai mers la un meci și i-ai dat mesaj lui Nico că te alături proiectului. Și a povestit și Daniel Niculae că v-ați rugat de domnul Șucu. S-a lăsat atât de greu domnul Șucu?”, a întrebat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Nu poți să zic că s-a lăsat atât de greu. Pentru că, mai întâi, am avut o primă colaborare, s-a scris la vremea respectivă, pe copii și juniori. Domnul Șucu cumpărase baza Coresi, după cum știți copiii lui fac fotbal.

Prima oară când ne-am văzut, el cumpărase baza și noi ne antrenam acolo. Am vorbit despre o colaborare pe partea de copii și juniori, fiind interesat de partea asta prin cei doi copii ai săi. Acolo a fost o discuție foarte rapidă în care  a spus că da, își dorea să ajute și fotbalul de masă.

ADVERTISEMENT

Să facă mai multe proiecte, pe lânga asta, nu știu dacă ar trebui să spun, să nu-l dau în vileag, planifică să cumpere foarte multe baze și în alte orașe. În țară, să dezvolte, să investească în copii și juniori, în fotbal de masă”, a declarat Victor Angelescu.

Rapid a avut o campanie de transferuri de succes

Rapid se poate lăuda cu o campanie de achiziții de succes. Cel mai răsunător transfer al anului a fost Rrahmani. Atacantul kosovar a marcat 6 goluri în 6 partide și se află în recuperare după o accidentare suferită alături de națională. Pe lângă Rrahmani, Petrila și Borza sunt alte două nume care au schimbat fața echipei.

ADVERTISEMENT

“Este proiectul dânsului și e cumva separat de bugetul Rapidului. Ne aduce niște beneficii, asta e clar. O să ajungă, sperăm noi destul de mulți să ajungă în centru. În primul rând e Școala de Fotbal a Rapidului.

După, pentru a veni în acționariat și a intra la Rapid, normal că a trebuit un pic… nu neapărat greu. L-am adus la meci să vadă ce înseamnă Rapidul. Ușor ușor să vadă despre ce e vorba.

ADVERTISEMENT

L-am adus la meciuri, a văzut ce înseamnă un derby, galeria, cum ne desfășurăm. După 2-3 meciuri m-a sunat să discutăm cum să intre, cum să facem. Normal, după a mai ținut până s-au făcut actele, până când am cumpărat acțiunile și le-am vândut către Dan.

Nu neapărat că s-a lăsat greu, dar normal, trebuia să arătăm și noi ce am făcut până atunci, ce înseamnă clubul. Un audit. Să verifice și el că tot ce spunem e ok, a fost ok, a intrat și cred că a fost de bun augur”, a completat Victor Angelescu.

„Suflet de rapidist” se difuzează în DIRECT și EXCLUSIV pe FANATIK.RO în fiecare miercuri, începând cu ora 13:30. Ulterior, emisiunea este disponibilă în PREMIERĂ pe paginile noastre de Facebook și YouTube, în fiecare joi, de la ora 10:30. Acest program vă aduce povești și discuții pasionante despre Rapid, oferindu-vă o experiență autentică și captivantă în fiecare săptămână.

Sucu pregateste noi investitii

 

ADVERTISEMENT