Life

Surpriză uriașă pregătită de Netflix. Ce va lansa compania în următorii doi ani

Netflix pregătește o surpriză uriașă. În următorii doi ani, compania are planuri mărețe. Ce va lansa și ce trebuie să știe abonații?
15.10.2023 | 17:33
Surpriza uriasa pregatita de Netflix Ce va lansa compania in urmatorii doi ani
Surpriză uriașă pregătită de Netflix. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Netflix pregătește o surpriză uriașă pentru toți abonații săi. Compania are planuri mărețe până în anul 2025. Ce noutăți vom avea în următorii doi ani de zile și ce vor putea să facă de acum fanii platformei de streaming?

Surpriza uriașă pregătită de Netflix

Netflix ar avea în plan să deschidă primele sale locații permanente de vânzare cu amănuntul până în 2025. Mai exact, este vorba despre două locații “Netflix House”. Acestea sunt deja în lucru în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de șeful de produse de consum, Josh Simon. Într-un interviu acordat pentru Bloomberg, acesta a mărturisit că în plan sunt și alte locații, însă momentan, atenția este concentrată pe deschiderea celor două.

Ce vor putea să facă cei care ajung în aceste case? Conform sursei citate, construcțiile vor fi un amestec de divertisment și experiențe de vânzare cu amănuntul. Astfel, clienții vor putea mânca, vor putea bea și totodată cumpăra diferite produse.

ADVERTISEMENT

“Am văzut cât de mult le place fanilor să se cufunde în lumea filmelor și emisiunilor noastre TV. Astfel, ne-am gândit mult la cum să ducem acest lucru la nivelul următor”, a spus Simon.

Disney și NBC Universal ar putea avea concurență

Vor fi oferite, de asemenea, instalații rotative și evenimente pe bază de bilete. Acest lucru arată însă că Netflix vrea să imite succesul parcurilor tematice ale unor companii precum Disney și NBC Universal. Sau cel puțin asta au declarat analiști media pentru NPR.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Netflix vede această mișcare mai mult ca pe un instrument de marketing decât ca pe o sursă de venit, potrivit Bloomberg. Trebuie menționat faptul că Simon Josh s-a alăturat Netflix în 2020.

De atunci, acesta a supervizat peste 40 de magazine pop-up, restaurante și experiențe pentru public în orașe din întreaga lume. Astfel, nu e de mirare nici noile planuri pe care compania le are.

ADVERTISEMENT

Mai multe detalii despre locațiile caselor Netflix nu au fost încă anunțate. Totodată, contactată de Insider, compania nu a răspuns la solicitare. Rămâne de văzut însă dacă lucrurile se vor concretiza, dar și dacă planurile vor fi duse la bun sfârșit până în anul 2025.

ADVERTISEMENT
Tags: