News

Surpriză uriașă trăită de un cuplu care a cumpărat o casă veche de o jumătate de secol. Ce se afla în podea

De ce surpriză uriașă a avut parte un un cuplu englez care a cumpărat o casă veche de o jumătate de secol pentru a o renova. ”Bijuteria” din podea.
09.03.2024 | 20:33
Surpriza uriasa traita de un cuplu care a cumparat o casa veche de o jumatate de secol Ce se afla in podea
Un cuplu englez și-a cumpărat o casă veche de peste 50 de ani pentru a o renova, dar a avut parte de o surpriză uriașă. Sursa foto: DailyMail / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Surpriză uriașă trăită de un cuplu din Anglia care și-a cumpărat o casă veche de o jumătate de secol pentru a o renova. Ce se afla în podeaua acestei locuințe din anii 1960.

Un cuplu englez și-a cumpărat o casă veche de peste 50 de ani pentru a o renova, dar a avut parte de o surpriză uriașă

Nicole și Blair Halliday, un cuplu tânăr din Anglia, au cumpărat recent o locuinţă ceva mai veche, construită în anii 1960. Conștienți de faptul că nu au o misiune ușoară, britanicii au început procesul de renovare a imobilului aflat în Scoţia.

ADVERTISEMENT

Cei doi au vrut să-și țină la curent următorii din online și au filmat întregul proces de construcție pe platforma TikTok. Cum era de așteptat, lucrurile au mers destul de greu, relatează Daily Mail.

Filmarea cu cei doi tineri în acțiunea de renovare a casei din Scoția a adunat peste 55.000 de vizualizări în online. Ei s-au filmat în timp ce demolează aproape întreaga bucătărie, precum şi peretele sălii de mese.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, cuplul britanic a fost aproape să se resemneze, dat fiind volumul uriaș de muncă. Ore întregi, cei doi s-au chinuit să dea jos tapetul de pe pereţii din lemn, pentru a putea redecora.

Au avut impresia că munca la această veche construcție este una fără sfârșit. Soțul lui Nicole, Blair, a vrut să scoată de unul singur toate plăcile de gresie şi faianţă din bucătărie. Ele părea lipite cu ciment.

ADVERTISEMENT

După atâta muncă istovitoare, ”divinitatea” i-a răsplătit pe cei doi tineri. În momentul în care au vrut să extindă o debara, aceștia au avut parte de o surpriză uriașă. Au găsit o ”pivniţă secretă de vinuri”.

Aceasta era ascunsă sub o trapă din podea. Zecile de sticle aflate acolo, circa 50 la număr, erau intacte, neatinse de zeci de ani. ”Aceste butelii ar putea valora o avere”, te-a transmis un următor pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Odată stabiliți în noua locuință, Blair şi Nicole au găsit un bileţel de la fostul proprietar al locuinţei. ”Vă doresc multă fericire. Mama şi tatăl meu au cumpărat această casă când abia fusese construită, în 1962, cu 3.141 de lire. Sunteți proprietarii cu numărul doi. Am de aici multe amintiri frumoase din copilărie şi sper că veţi petrece momente fericite la rândul vostru”, scria în el.

ADVERTISEMENT