Sport

Surprize mari în echipa de start a Rapidului: Bergodi a schimbat 5 titulari

Cristiano Bergodi a surprins pe toată lumea după ce a schimbat nu mai puțin de 5 titulari pentru meciul cu FC Voluntari.
07.08.2023 | 20:08
Surprize mari in echipa de start a Rapidului Bergodi a schimbat 5 titulari
Surprize mari în echipa de start a Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul giuleștenilor țintește victoria și vrea să facă uitată remiza din etapa trecută cu FC Botoșani, de pe teren propriu, scor 2-2, partidă în care fanii Rapidului s-au enervat pe jucători în a doua repriză, după ce moldovenii reușiseră să întoarcă scorul.

Surprize mari în echipa de start a Rapidului

Cristiano Bergodi a făcut schimbări majore pentru meciul Rapidului cu FC Voluntari, schimbând nu mai puțin de cinci titulari față de etapa precedentă, în speranța unei victorii împotriva ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de etapa trecută, la Rapid nu mai apar: Răzvan Onea, Iulian Cristea, Alexandru Albu, Cătălin Cîrjan și Funsho Bamgboye. În locul lor au apărut: Junior Morais, Paul Iacob, Mattias Kait, Ștefan Pănoiu și Vali Costache.

Echipele din FC Voluntari – Rapid:

  • FC Voluntari: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaș, Aliji – Boboc, Crepulja, V. Rață – Merloi, Nemec, Doru Andrei. Rezerve: Jesus Fernandez, Paz, I. Andres, Al. Munteanu, Marcelo Lopes, Sigurjonsson, Răduț, R. Popescu, D. Florea. Antrenor: Ilie Poenaru
  • Rapid București: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais – Oaidă, Kait, Pănoiu – Papeau, Dugandzic, Costache. Rezerve: Drăghia, Onea, I. Cristea, Albu, Emmers, Funsho, Petrila, Cîrjan, Al. Ioniță II. Antrenor: Cristiano Bergodi
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi mai vrea jucători

Cristiano Bergodi a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziție și a transmis că mai vrea jucători, spunând că încă nu s-a încheiat perioada de mercato: Petrila și Micovschi s-au antrenat deja cu noi.

Sunt jucători buni, două extreme, dar cu caracteristici diferite. Sunt mulțumit cu aducerile noi, dar campania noastră transferuri nu s-a încheiat. Nu pot să vă spun dacă sunt apți să joace la Voluntari, Micovschi e în urmă puțin cu pregătirea, dar Petrila s-a pregătit bine.

ADVERTISEMENT

Vom vedea, încă nu sunt hotărât dacă îi voi folosi. Micovschi este un stângaci de calitate pe care l-am dorit și când eram la Voluntari”.

„Vom vedea ce va fi, mai întâi să avem doi. Sistemul în acest moment este 4-2-3-1, deci nu prea e loc de doi atacanți. Dar e nevoie de doi în lot. Nu știu nimic despre o plecare a lui Dugandzic.

ADVERTISEMENT

A fost golgheter sezonul trecut și e normal să primească oferte. Ar fi o pierdere mare, pentru că acum jucăm cu el, a dat două goluri și are încredere”, a mai spus Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT
Tags: