Sport

Surprize uriașe în echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Nordsjaelland. Ce decizii a luat Charalambous

Elias Charalambous a pregătit o surpriză uriașă înaintea returului dintre Nordsjaelland și FCSB, schimbând sistemul de joc al echipei.
17.08.2023 | 19:16
Surprize uriase in echipa de start a FCSBului in meciul cu Nordsjaelland Ce decizii a luat Charalambous
Surprize uriașe în echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Nordsjaelland. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României a decis să nu înceapă cu Andrea Compagno, ținându-l pe atacantul italian doar pe banca de rezerve, în timp ce Florinel Coman și Octavian Popescu vor fi ambii pe teren.

Surprize uriașe în echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Nordsjaelland

Elias Charalambous a făcut mai multe schimbări în echipa de start a FCSB-ului pentru meciul retur cu Nordsjaelland, utilizându-l pe Florinel Coman pe postul de vârf.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Ovidiu Popescu va fi titular, după ce a făcut un meci bun în tur, atunci când a fost nevoit să-l înlocuiască pe Adrian Șut, accidentat chiar la încălzirea dinaintea meciului.

Cum arată echipa FCSB-ului pentru meciul cu Nordsjaelland:

  • FCSB: Târnovanu –  Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic –  Djokovic, Șut, Ov. Popescu – Olaru – Oct. Popescu,  Fl. Coman. Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, V. Gheorghe, Băluță, Cordea. Antrenor: Elias Charalambous
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno, reacție nervoasă după ce a fost schimbat în tur

Andrea Compagno este doar rezervă pentru meciul retur cu Nordsjaelland, iar atacantul italian a avut o reacție nervoasă în momentul în care a fost schimbat în minutul 60 al confruntării cu danezii de pe stadionul din Ghencea.

Atunci, atacantul italian a început să râdă nervos când a văzut că este schimbat cu Vali Gheorghe, într-un moment în care danezii tocmai rămăseseră în zece oameni.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, nervii lui Compagno au continuat, iar acesta a lovit mai multe sticle din jurul băncii de rezervă, dar și scaunul pe care s-a așezat ulterior, nefiind consolat de niciun coleg în tot acest timp.

La finalul meciului, Andrea Compagno s-a abținut în a face comentarii pe tema schimbării sale: „„Nu trebuie să vorbesc despre asta, vorbim despre echipă. E echilibru, trebuie să obținem calificarea acolo.

ADVERTISEMENT

Cred că am jucat bine, am avut ocazii, dar din păcate nu am obținut un rezultat bun. Puteam să avem un penalty, dar nu e VAR, e mai greu pentru arbitri”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT