Life

Surprizele care au impresionat-o pe Andreea Marin de 8 martie: “Le-am păstrat cu drag”

8 martie ocupă un special în inima Andreei Marin. Cine sunt persoanele care au reușit să o impresioneze pe vedetă, de-a lungul timpului, cu ocazia acestei zile.
08.03.2024 | 07:06
Surprizele care au impresionato pe Andreea Marin de 8 martie Leam pastrat cu drag
Pentru Andreea Marin, ziua de 8 martie este mereu una specială. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și mai iubite vedete de la noi din țară. Însă, înainte de a fi persoană publică, aceasta este mamă și femeie. Tocmai de aceea, ziua de 8 martie a fost mereu una specială. De-a lungul timpului, fosta ”Zână” a Surprizelor a fost impresionată de anumite gesturi făcute special de 8 martie.

Ziua de 8 martie este mereu una emoționantă pentru Andreea Marin

8 martie este o zi specială care celebrează femeile și, în special, mamele. Nu a trecut nici măcar un an fără ca Andreea Marin să nu fie sărbătorită și să simtă din plin semnificați acestei zile.

ADVERTISEMENT

De când a adus-o pe lume pe Violeta, fosta ”Zână” a Surprizelor a realizat cât de importantă este această zi. Fiica ei este una dintre persoanele speciale din viața vedetei, iar relația dintre cele două este una foarte puternică.

Andreea Marin a recunoscut în nenumărate rânduri că, de când a devenit mămică, totul s-a schimbat pentru ea. Acum, Violeta este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, dar în ochii vedetei va fi mereu copilul ei.

ADVERTISEMENT

Andreea și Violeta sunt unite de o legătură care nu poate fi descrisă în cuvinte. Vedeta a recunoscut că, înainte de toate, relația lor este una mamă-fiică și abia mai apoi sunt cele mai bune prietene.

Vedeta a fost mereu surprinsă de fiica ei, Violeta

De-a lungul timpului, Andreea Marin a celebrat ziua de 8 martie în diverse forme, însă, anumite cadouri pe care le-a primit ocupă un loc special în inima ei. Și, așa cum era de așteptat, este vorba despre cele oferite de fiica ei.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu exclusiv pentru wowbiz.ro, Andreea Marin a recunoscut că perioada în care Violeta o surprindea cu gesturi mici a fost cea mai frumoasă. Pe vremea aceea, micuța îi desena sau îi scria diverse rânduri emoționante celei care i-a dat viață.

Vedeta a păstrat toate micile atenții primite de la Violeta. Însă, nu doar fiica ei a reușit să o surprindă în zilele de 8 martie, ci și anumite persoane speciale pentru ea.

ADVERTISEMENT

”Darurile primite de la fetița mea sunt prețioase, când era mică mai cu seamă scria și desena atât de sensibil, le-am păstrat pe toate cu drag! Dar fiecare dar de la cei pe care îi iubesc are un loc în inima mea. Gesturile care arată dragostea mă emoționează, nu cele materiale.”, a spus vedeta pentru sursa menționată.

Fosta ”Zână” a Surprizelor este înconjurată de oameni cu care rezonează și cu care a reușit să stabilească conexiuni puternice. Fiecare dintre ei o apreciază enorm și, ori de câte ori au avut ocazia, i-au demonstrat asta prin diverse gesturi și surprize.

ADVERTISEMENT