Life

Ce au decis Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr pentru fiica lor, Violeta, la 11 ani de la divorț: “Cum e firesc”

Ce au decis Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr pentru fiica lor, Violeta. Cei doi au divorțat de 11 ani, dar se consultă în privința adolescentei.
19.02.2024 | 18:02
Ce au decis Andreea Marin si Stefan Banica Jr pentru fiica lor Violeta la 11 ani de la divort Cum e firesc
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a dezvăluit ce au decis ea și fostul soț, Ștefan Bănică Jr, pentru fiica lor, Ana Violeta. Cei doi o iubesc necondiționat și o susțin în tot ceea ce face.

Cum se ocupă Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr de fiica lor, la 11 ani de la divorț

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., le calcă pe urme părinților ei. Adolescenta a fost premiată, alături de mama ei, la Gala Performanței și a Excelenței 2023. Vedeta este mândră de ea și o susține în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

De altfel, tânăra a urcat pe scenă alături de tatăl ei și a cântat la pian. Andreea Marin a încurajat-o de mult timp să facă acest lucru, deoarece este foarte talentată.

Deși ambii părinți sunt persoane publice, Violeta nu s-a ghidat după acest lucru, ci învață și se dezvoltă pe cont propriu pentru a-și îndeplini obiectivele. Fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică, este un adevărat model pentru ea.

ADVERTISEMENT

“Am crescut-o cu bun -simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice.

Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate –, ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu.

ADVERTISEMENT

Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.

Adolescenta își dorește să urmeze Dreptul, iar părinții o susțin în alegerile ei. De altfel, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. se consultă atunci când vine vorba despre viitorul fiicei lor.

ADVERTISEMENT

“Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta.

Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”, a mai spus vedeta de televiziune pentru sursa citată.

Care este relația dintre Andreea Marin și fiica ei

Andreea Marin a făcut și câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu Violeta. Ambele învață una de la cealaltă și evoluează împreună, iar vedeta se bucură de tot ce îi oferă viața.

“Legătura noastră e foarte puternică și învățăm una de la alta din mers, evoluând împreună zi de zi. Sunt atâtea lucruri pe care nu le știam înainte să mă lovesc de ele ca părinte!

Iar ea descoperă mereu noi valențe ale vieții, care nu e simplă, dar e frumoasă, merită a fi prețuită și înzestrată!”, a mai spus “Zâna Surprizelor”.

ADVERTISEMENT