ADVERTISEMENT
Life

Survivor România 2021. Clipe grele pentru Jador. Toți concurenții i-au văzut suferința

| 10.01.2021 | 10:49
Survivor România 2021. Clipe grele pentru Jador. Toți concurenții i-au văzut suferința
Jador, încolțit la Survivor România de toată lumea. Zanni a fost cel mai dur cu el: „E teatru tot” Colaj: Fanatik

„Survivor România” a revenit seara trecută cu cel de-al doilea sezon, iar primul episod a avut în centru suferința lui Jador, care a trecut prin clipe grele în timpul probelor. Manelistul s-a accidentat în cadrul competiției, iar colegii de echipă s-au asigurat că totul este bine. 

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii încep să aibă tensiuni, iar confruntarea devine din ce în ce mai strânsă, încă din al primul episod al noului sezon. Echipele au parte de trasee pline de obstacole și trebuie să-și dovedească abilitățile de supraviețuire pentru a trece peste toate probele.

Coechipierii lui Jador au fost îngrijorați de starea acestuia de sănătate în momentul în care s-a accidentat, însă cântărețul nu a pățit nimic grav și a mers mai departe.

Survivor România 2021. Clipe grele pentru Jador. Toți concurenții i-au văzut suferința

Jador a avut parte de momente grele în cadrul reality show-ului „Survivor România” de la Kanal D, unde a avut parte de un accident în timpul probelor. Colegii au venit în jurul lui pentru a se asigura că totul este bine și că artistul este în afara oricărui pericol, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Deja au început să apară neînțelegeri între membrii echipelor, iar centrul uneia dintre ele este Alexandra Stan, criticată de Jador și Cătălin Moroșanu. Artista și-a exprimat nemulțumirea față de mâncarea servită, iar colegii ei au numit-o „fițoasă”.

„Jador: Lui Stan (n.r. Alexandra Stan) nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, vrei să te mint?!

Cătălin Moroșanu, către Alexandra Stan: Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan: Mi-am dat seama că chiar suntem la Survivor.”, a fost dialogul celor trei concurenți.

De asemenea, Jador i-a amenințat pe cei din echipa adversă, tensiunile fiind vizibile între aceștia: „Vă iau pe toți la rând și vă bat, și fete, și băieți.”

ADVERTISEMENT

Jador nu este singurul concurent care a avut probleme în timpul probelor. Marinela, concurenta din echipa Războinicilor, a leșinat în cadrul concursului, având nevoie de îngrijiri medicale.

„Survivor România”, o aventură pentru participanți

Reality show-ul de la Kanal D este varianta românească de la „Survivor Turkey”, derivat din celebrul „Survivor”. Varianta românească a fost lansată pe 18 ianuarie 2020 pe același post TV, dar cu alt prezentator, Dan Cruceru. Câștigătoarea primului sezon și a premiului de 250.000 de mii de lei a fost Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

Emisiunea este filmată în Republica Dominicană, iar concurenții au de trecut peste numeroase obtsacole de-a lungul competiției. Aceștia au parte de o adevărată aventură, unde își vor demonstra abilitățile psihice și fizice, dar și instinctul de supraviețuire.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!