Life

Survivor România 2021. Cine a fost propus pentru eliminare din echipa Războinicilor

Competiția sportivă Survivor România aduce în prim-plan o nouă ediție și un nou joc de imunitate. La finalul ediției de sâmbătă, 5 iunie 2021, o nouă persoană este nominalizată pentru ieșirea din joc.
05.06.2021 | 22:05
Survivor Romania 2021 Cine a fost propus pentru eliminare din echipa Razboinicilor
Survivor România 2021. Cine a fost propus pentru eliminare din echipa Războinicilor. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT
05-06-2021
20:37

Maria, nominalizată pentru eliminare

Maria Chițu este concurenta propusă pentru eliminare la cel de-al doilea Consiliu al săptămânii. Războinica a spus că nu se supără că a fost nominalizată, dar că este dezamagită de ce se întâmplă în echipa ei.

05-06-2021
19:24

După pierderea celui de-al doilea joc de imunitate, Războinicii au început din nou să se certe Albert este dezamăgit de Maria și Adelina, convins că au făcut o strategie. 

Tânărul este dezamăgit mai ales de Maria, simțindu-se trădat. „M-ai trădat, m-ai dezamăgit”, i-a spus Albert blondinei, de față cu ceilalți colegi. 

„Am iubit-o ca pe o soră (n.r. pe Maria)”, a declarat Albert la testimoniale. 

Adelina este prima concurentă nominalizată pentru eliminare din Consiliul trecut. Războinicii vor nominaliza pe altcineva în această seară. 

05-06-2021
19:03

Faimoșii câștigă al doilea joc de imunitate al săptămânii! La jocul de Ștafetă au participat Raluca și Zanni împotriva lui Andrei și a Adelinei. 

Astfel, cei din echipa roșie vor avea un Consiliu liniștit de nominalizare. Este al doilea joc de imunitate al săptămânii pierdut de Războinici. Aceștia vor pierde un membru din echipa albastră în ediția de duminică. 

05-06-2021
18:42

Elena Marin aduce Ștafeta mixtă în al doilea joc de imunitate al săptămânii! Scorul e 9 – 9, Faimoasa fiind cea care a adus punct în fața Mariei Chițu, iar cele două echipe vor lupta pentru punctul decisiv. 

05-06-2021
18:24

Scorul este de 7 – 6 pentru Războinici în acest moment. Cosmin Stanciu de la Faimoși nu s-a simțit bine și se află sub supravegherea medicilor. Campionul la arte marțiale nu mai poate intra pe traseu astăzi și, cel mai probabil, nici mâine. 

05-06-2021
17:36

Faimoșii deschid scorul în al doilea joc de imunitate al săptămânii. Primul punct este adus de Elena Marin, care a învins-o pe Maria Chițu.

Albert Oprea nu a primit acceptul medicului de a participa pe traseu. Tânărul s-a accidentat în timpul unei probe din primul joc de imunitate. 

Traseul se desfășoară exclusiv la sol, iar cele două echipe își pun la încercare abilitățile fizice, dar și îndemânarea din jocul de la finalul traseului. 

05-06-2021
17:19

A început o nouă ediție a show-ului Survivor România 2021. Adelina și Maria sunt puse la zid atât de coechipierii lor, cât și de echipa Faimoșilor. Albert discută cu Zanni și Sebi, în timp ce Marius și Andrei vorbesc despre atitudinea Adelinei, care s-a schimbat radical. 

Între timp, Maria și Adelina sunt dezamăgite de colegii lor, care par să se fi întors împotriva lor. 

Urmează cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, iar cele două echipe vor da totul pe traseu. Războinicii au pierdut prima imunitate și trebuie să o câștige pe cea de astăzi ca să aibă șanse să rămână în formula de cinci. 

Reality show-ul din Republica Dominicană vine cu un conflict care poate destabiliza complet echipa Războinicilor, după ce Maria Chițu și Adelina Damian sunt puse la zid de restul concurenților. Vezi Live Video pe kanald.ro, de la ora 20:00.

Cele două fete au ajuns să fie singure împotriva tuturor, asta pentru că Andrei Dascălu și mulți alți participanți de la Survivor România au declarat că de acum înainte le vor ocoli pe cele două Războinice, deși tânărul a spus de nenumărate ori că echipa trebuie să rămână unită pentru a câștiga meciurile.

ADVERTISEMENT

Survivor România, un nou episod. Live Video ediția de sâmbătă, 5 iunie 2021

„Eu voi trage pentru echipă, vreau ca echipa să câștige, dar nu vreau să mai am nicio tangență cu ele două”, spune Andrei de la Războinici, în timp ce Albert Oprea pare să lege o alianță cu Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Maria Chițu și Adelina Damian îl pun la zid pe tânărul ales până acum favoritul publicului. Frumoasa brunetă nu poate înțelege atitudinea colegului ei, în timp ce blondina pare dezamăgită că l-a susținut când toți îl atacau pentru că nu aducea puncte.

ADVERTISEMENT

„Albert e dezamăgirea maximă la Survivor, jur”, spune Adelina, după ce Războinicul scoate la iveală apropierea dintre ea și fostul concurent de la „Chefi la cuțite”.

„Adelina a dormit cu Zanni, de nu știu câte ori a zis treaba asta. Cel mai tare m-a speriat alianța pe care a făcut-o el cu Faimoșii. Eu la Andrei nu mă așteptam la așa ceva”, completează bruneta din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Faimoșii profită de conflictul rivalilor. Ce spune Zanni

Tensiunea dintre Faimoșii și Războinicii de la Survivor  România este din ce în ce mai mare, Zanni fiind de părere că ar trebui să profite de această oportunitate pentru a câștiga și cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână.

„Războinicii sunt căzuți psihic, sunt la pământ. O să le dăm noi la psihic ca să le luăm noi mâncarea, imunitatea, despre asta este vorba”, spune artistul.

ADVERTISEMENT

Jocul de imunitate nu se anunță deloc unul ușor, concurenții de la Survivor România trebuind să dea totul pe teren. Meciul se desfășoară atât pe uscat, cât și în bazine cu apă, îndemânarea fiind punctul cheie pe care trebuie să se bazeze.

La finalul serii se anunță un nou Consiliu de Nominalizare, după ce seara trecută a fost aleasă Adelina Damian. Maria Chițu este pusă la zid din nou de concurenții din Republica Dominicană și izbucnește în plâns la un moment dat.

Știu că s-a certat pe o pătură, a început să plângă… Suntem într-o competiție, poate am băgat bățul în gard…, declară Elena Marin despre adversara sa, Maria Chițu.

„Este un copil și nu realizează multe chestii”, spune Andrei. „Dar un copil care are intenții rele în momentul de față”, completează Sebastian Chitoșcă, în timp ce Albert crede că blondina trebuie să fie mai asumată și să-și ceară scuze.

ADVERTISEMENT