Life

Survivor România 2021. Cine a fost propus pentru eliminare? Surpriză în echipa Faimoșilor

Survivor România le aduce telespectatorilor o nouă ediție, dar și noi provocări pentru cele două echipe aflate de 5 luni în Republica Dominicană. Un concurent va fi propus pentru eliminarea din competiție.
21.05.2021 | 22:30
Survivor Romania 2021 Cine a fost propus pentru eliminare Surpriza in echipa Faimosilor
Survivor România 2021. Cine a fost propus pentru eliminare? Surpriză în echipa Faimoșilor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT
21-05-2021
20:48

Surpriză în echipa Faimoșilor. Cine a fost propus pentru eliminare

Concurentul care a fost propus spre nominalizare din echipa Faimoșilor este Sebastian. Faimosul a primit patru voturi din partea colegilor, cu două mai mult decât Culiță. Dacă vor pierde și cel de-al doilea joc de comunicare, faimoșii vor rămâne cu unul mai puțin după Consiliul de eliminare.

21-05-2021
18:35

Au câștigat Războinicii

Update ora 21:34. Echipa Războinicilor câștigă prima imunitate a săptămânii. Punctul decisiv a fost adus de Marius, scorul final urmând să fie 10 – 7. 

Faimoșii trebuie să nominalizeze o persoană pentru plecarea acasă. Concurenții din echipa albastră stau liniștiți în Consiliul din această seară. 

21-05-2021
18:20

Scorul este în favoarea Războinicilor

Update ora 21:19. Scorul meciului de imunitate este în favoarea Războinicilor care au reușit să adune până acum 7 puncte, în timp de Faimoșii au numai 4. 

Albert Oprea a intrat de trei ori pe traseu și de fiecare dată a adus victoria pentru echipa albastră. 

21-05-2021
17:27

Traseul de la Survivor România

Update ora 20:27. Daniel Pavel a anunțat în ce constă meciul de imunitate din această seară, traseul fiind unul nou, de viteză. Este un circuit format în litera U, atât pe uscat, cât și pe un bazin aflat la înălțime. 

Mai mult decât atât, echipa câștigătoare primește orez, făină, cartofi și un litru de ulei, în timp ce echipa care pierde doar jumătate din această cantitate. 

21-05-2021
17:23

Jocul pentru prima imunitate a săptămânii

Update ora 20:22. Faimoșii și Războinicii sunt pe punctul de a da totul pentru primul joc de imunitate din această săptămână. Concurenții de la Survivor România trebuie să se focuseze pe meci pentru a câștiga o serie de provizii, dar și un Consiliu liniștit. 

Reality show-ul de la Kanal D aduce în prim plan jocul de imunitate, după ce cu o seară înainte a fost meciul de recompensă. Echipa câștigătoare a fost cea a Războinicilor, care s-au bucurat de o petrecere în toată regula pe catamaran.

Participanții cu bandană albastră încearcă să profite de certurile și discuțiile din echipa adversă, Adelina reușind să vină cu o strategie care să-i dezbine și mai mult pe Faimoși. Totul poate fi urmărit Live Video numai pe kanald.ro, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Survivor România, episodul din 21 mai 2021. Un concurent pe lista de eliminare

„Când Faimoșii se ceartă la joc, este clar un avantaj pentru noi”, este de părere Adelina de la Războinici, care le propune colegilor săi o strategie.

„Îi ziceam lui Cucu: «Băi, Cucule, tu ar fi trebuit să intri, nu Ștefan». Da, da…”, adaugă la rândul său Albert.

ADVERTISEMENT

„Motive din astea băgate, că ei după au motive să se certe…”, completează Adelina, favoritul publicul de până acum fiind convins că această strategie este una care poate da roade.

Lucrurile încep să se precipite în echipa Faimoșilor, unde Cucu devine vocal. Tânărul de la Noaptea Târziu susține că deși este de numai o lună la Survivor România a adus mai multe puncte echipei decât alți concurenți, referindu-se aici la Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT

Reacția Faimosului îi lasă cu gura căscată pe participanți. Sebastian Chitoșcă este de părere situația din tabăra sa va fi din ce în ce mai complicată, asta pentru că sunt persoane care ar face orice pentru a câștiga.

„Sunt în măsură în care ar face orice, orice procedeu, ca să ajungă cât mai departe”, spune fostul jucător de fotbal.

ADVERTISEMENT

Jocul de imunitate, o nouă persoană propună pentru eliminarea de la Survivor România

Pe lângă discuțiile, replicile acide și strategiile din camp, Faimoșii și Războinicii de la Survivor România trebuie să se pregătească pentru un nou meci, cel de imunitate.

Acesta este organizat pe un traseu mixt, care conține nisip fierbinte și bazine cu apă, așadar nu va fi unul ușor pentru participanții aflați în jungla din Republica Dominicană.

La finalul jocului echipa pierzătoare e nevoită să aleagă un concurent pentru plecarea acasă. Concurenții sunt nevoiți să facă noi nominalizări în Consiliu, echipa albastră având în momentul de față numai 5 membri.

„Acum a sosit momentul să faceți nominalizările”, spune prezentatorul de la Survivor România, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT