Life

Survivor România 2021 Live Video. Episodul de duminică, 21 martie. Sprijin important pentru Războinicul Sorin

21.03.2021 | 21:07
Survivor Romania 2021 Live Video Episodul de duminica 21 martie Sprijin important pentru Razboinicul Sorin
ADVERTISEMENT

Doar câteva ore ne mai despart de startul unui nou episod al celui mai dur și intens reality-show difuzat vreodată pe micul ecran. Probabil ți-ai dat seama deja că vorbim despre Survivor România 2021, competiția în care Faimoșii și Războinicii dau tot ce au mai bun pentru a rezista cât mai mult în jungla din Republica Dominicană.


Update, ora 21:00

Sorin primește încurajări de acasă. Oamenii dragi îi sunt alături și îi duc dorul. Războinicul a câștigat simpatia tuturor, dovedindu-se unul dintre cei mai puternici concurenți. Totuși, cei mai importanți susținători ai acestuia sunt iubita, fratele și nepoțelul acestuia.

ADVERTISEMENT

Ei i-au transmis că îl iubesc, le e dor de el, dar își doresc să se întoarcă cât mai târziu: „te iubesc și să ai cât mai mult succes pe toate traseele tale!,” i-a transmis nepoțelul.

Și iubita acestuia, Laura, a a precizat că este un om foarte important pentru ea: „m-a surprins cât de puternic este, poate dorul, dar el a plecat conștient acolo. A declarat că eu l-am schimbat pe el, dar în momentul în care am auzit declarația lui am realizat că el m-a schimbat pe mine”.

ADVERTISEMENT

 „Nu i-am spus asta niciodată, dar el m-a schimbat pe mine. Sufăr de anxietate, sunt aiurită. Dar atunci când sunt alături de el, acasă, sunt cu picioarele pe pământ. Înainte să plece, ne-am promis că dacă îmi este dor de el, să mă uit ziua la cer și noaptea la lună,” a adăugat aceasta, potrivit Kanal D.


Știre inițială

După înfrângerea usturătoare suferită în primul joc de imunitate al săptămânii, echipa Roșie s-a ținut de cuvânt și s-a bucurat din nou de un Consiliu liniștit. Și asta nu e tot.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată de la startul sezonului, avem nu unul, ci doi Războinici propuși spre eliminare. Este vorba despre Albert, aflat la cea de-a treia nominalizare și, surprinzător sau nu, Sorin, care a avut parte de o săptămână dezastruoasă pe traseu.

Survivor România 2021. Competiția se încinge. Urmărește live episodul de duminică, 21 martie

Mă așteptam, unii colegi votează din punct de vedere social, alții sportiv. E a treia săptămână de nominalizări, nu vreau să renunț.

ADVERTISEMENT

Am scopul bine definit, sunt gata să lupt. Vom vedea ce va fi, pentru că am văzut că doar publicul decide cine pleacă.

Mă las pe mâna publicului, am nevoie de susținerea lor să ajung mai departe. Doar cu ajutorul lor se poate întâmpla asta”, a spus Albert în momentul în care a aflat rezultatul votului.

Cât despre colegul său, chiar dacă nu i-a picat deloc bine această situație, a ținut să sublinieze că nu este supărat pe cei patru coechipieri care l-au propus spre eliminare.

Am avut o săptămână slabă, lăsând la o parte accidentările mele, am intrat pe traseu cu frică. La final nu am avut concentrarea pe care am crezut că o am.

Nu sunt supărat pe colegii care m-au votat. Sper să fie o motivare și să-mi revin la ce am fost și mai bine, pentru că îmi doresc să ajung în finală.

Ce e mai greu a trecut, acomodarea a fost demult, psihic sunt foarte bine și îmi doresc să ajung cât mai departe”, a declarat Sorin.

Moroșanu și Starlin, la un pas de bătaie

Până la verdictul publicului, ne așteaptă încă un joc în care miza este uriașă pentru ambele echipe. În aceste condiții, nu e de mirare că asistăm la conflicte precum cel dintre Moroșanu și Starlin.

Aceștia își pierd cumpătul și se pare că ajung la un pas de bătaie. În plus, luptătorul este scos din sărite și de acuzațiile lui Zanni, care nu pare dispus să-l menajeze deloc, în ciuda victoriei obținute în jocul de imunitate.

ADVERTISEMENT