Life

Survivor România 2021 Live Video. Urmărește aici episodul 5 de astăzi, 15 ianuarie

15.01.2021 | 16:42
Survivor Romania 2021 Live Video Urmareste aici episodul 5 de astazi 15 ianuarie
ADVERTISEMENT

Competiția sportivă „Survivor România” a ajuns la primul joc de imunitate, după ce în ultimele zile concurenții din Republica Dominicană au luptat pentru recompense legat de hrană. Vineri, 15 ianuarie 2021, va fi și prima nominalizare pentru eliminarea din joc. 

Concurenții vor lupta pentru imunitate, echipa pierzătoare fiind nevoită la finalul serii să aleagă pe cine nominalizează pentru plecarea acasă. Așadar, primul meci pentru imunitate anunță și cine va părăsi competiția din junglă!

ADVERTISEMENT

„Veți lupta astăzi pentru primul joc de imunitate la Survivor România!”, anunță prezentatorul reality show-ului Survivor România, Daniel Pavel. Ediția din această seară poate fi urmărită LIVE Video pe www.kanald.ro.

Survivor România 2021, ediția din 15 ianuarie 2021. Live Video

„Am observat că se ceartă foarte tare, dar ascund foarte bine”, este reacția lui Costin Ioniță referitor la certurile din echipa sa.

ADVERTISEMENT

„Întreabă dacă suntem uniți la greu, la rău. Acum am câștigat, suntem uniți, ne e bine”, spune la rândul său Zanni.

„Clar Faimoșii o să prindă glas! Nu neapărat Faimoșii, eu știu cine o să prindă glas. O să prindă glas Jador și Zanni, dar o să le tăiem glasul repede”, declară Maria din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Participanții de la Kanal D sunt nevoiți să dea totul în teren, de aici și numeroasele accidentări la care sunt supuși. Rănile, eșecurile și micile incidente nu vor lipsi. Atât Faimoșii, cât și Războinicii care vor colegi care vor suferi accidentări.

Printre vedetele care suferă un mic incident se numără cântăreața Alexandra Stan, care are o teamă foarte mare de apă. Acesta este motivul pentru care simte că „moare” când trebuie să intre în piscina amplasată pentru probă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și luptătorul Cătălin Moroșanu se accidentează în timpul primei curse pentru imunitate. Sportivul se aruncă cu capul în piscină, primul care reacționează fiind Culiță Sterp, care realizează cât de gravă este situația colegului său.

Jocul se oprește pentru câteva minute, Cătălin Moroșanu fiind îngrijit de personalul medical din cauza unei respirații greoaie. Adrenalina și graba provoacă accidente pe traseu, stai cu ochii pe Kanal D, de la ora 20:00, pentru a vedea ce se întâmplă cu concurenții!

ADVERTISEMENT