Life

Survivor România 2021 Live Video. De ce a părăsit Georgiana jocul

14.01.2021 | 22:54
Survivor Romania 2021 Live Video De ce a parasit Georgiana jocul
ADVERTISEMENT

Survivor Romania 2021 revine joi seara, 14 ianuarie 2021, cu o nouă competiție între cele două echipe din Republica Dominicană. Faimoșii și Războinicii au parte de noi tensiuni, concurenții începând un adevărat scandal între echipe. 

Update ora 22:50. Georgiana Lupu din echipa Războinicilor a luat decizia de a se retrage din competiția Survivor România fără consiliu și fără a fi propusă pentru eliminare de ceilalți concurenți. Fosta concurentă de la „iUmor” ar fi luat această hotărâre neașteptată în urma scandalurilor din echipă.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută de unii participanți, chiar înainte de a începe cea de-a patra probă. Cea care a vorbit despre plecarea Georgianei din Republica Dominicană a fost Maria, care a precizat că este important ca echipa să rămâne unită.

„Ținând cont că este al patrulea joc astăzi, despre ce credeți că este? Eu cred că este de imunitate. În momentul în care jucăm pentru imunitate nu ne mai interesează nimic. Jocul de imunitate e cel mai important”, a spus Alin.

ADVERTISEMENT

„Noi trebuie să fim la fel, că până acum am fost bine. Trebuie să rămânem și în același număr. Să rămânem 11”, l-a completat Maria.

„O colegă a plecat fără consiliu, fără eliminare, a plecat că a vrut ea. Georgiana sper că nu o să mai facă parte din echipă, la cum a reacționat. Este un pericol pentru noi, nu pentru mine, eu nu am o problemă, pentru fete. 

ADVERTISEMENT

Și pentru noi ca echipă. Să spună că vrea să intre și să se împiedice doar ca să nu câștigăm noi punct, ne trage la fund”, a declarat la rândul său Andreea.

Daniel Pavel, prezentatorul competiției de la Kanal D, a mărturisit că urmează să se decidă care este soarta concurentei. Georgiana Lupu va afla în următoarele zile ce i se întâmplă, moderatorul precizând că producătorii nu acceptă un asemenea comportament.

ADVERTISEMENT

„În urma unor incidente urmează să luam o decizie în zilele următoare. Astfel de comportamente nu vor fi acceptate la Survivor România. Astfel de reacții nu vom accepta. În urma celor ce am zis, Georgiana nu se află aici și nu participă la jocul care urmează”, a spus moderatorul.


Știre inițială ora 16:19. Faimoșii cedează emoțional, după ce au pierdut toate jocurile de până acum. Prima care vrea să plece acasă este Simona Hapciuc, care a cedat presiunii din cauza conflictului iscat cu unul dintre colegii săi. Mai exact, tânăra este deranjată de atitudinea lui Jador.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” de la Kanal D a jignit-o pe frumoasa actriță, lucru care a demoralizat-o și mai mult. Acesta este și motivul pentru care Simona Hapciuc este dispusă să părăsească competiția Survivor România 2021.  Ediția din această seară poate fi urmărit  LIVE Video pe www.kanald.ro.

Survivor România 2021, ediția din 14 ianuarie. Live Video

„Ți se pare că ascultă de cineva? Am încercat să vorbesc cu el și mi-a zis: «mai lasă-mă-n p… în pace, n-am chef de tine». Eu nu mai pot. Pe mine, el (n.r.: Jador), mă demoralizează complet.

Eu vreau să plec acasă din cauza lui. Îmi ia toată energia din mine și dă cu mine de pământ. Mă jur”, spune Simona Hapciuc, deranjată de atitudinea și comportamentului manelistului.

„Oarecum mă cert cu Războinicii. Dar nu mă cert. Așa sunt eu mai competitiv. Nu îmi place să pierd”, este reacția lui Jador.

Spiritele se încing și mai mult între cei 24 de concurenți, mai ales că este vorba de un premiu generos pus la bătaie de producătorii emisiunii de la Kanal D. Faimoșii și Războinicii au șansa de câștiga un lucru care-i încântă pe toți participanții de la Survivor România.

Oboseala, frustrările, dar mai ales adrenalina își spun cuvântul în ediția din seara aceasta. Jocurile nu se vor lăsa numai pe traseu, ci se vor juca la propriu, în jungla din Republica Dominicană, replicile usturătoare dintre concurenți fiind la ordinea zilei.

„Echipa mea e din ce în ce mai falsă. Au avut cumva la un moment dat curajul să-și spună frustrările, dar iar le-au înecat, le-au îngropat și azi s-au luat toți în brațe”, spune Zanni, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

„Nu știu dacă este ideea aia de masculinitate… Ce suntem aici, suntem de decor?! (…) Astăzi nu avem voie să pierdem!”, mai adaugă Simona Hapciuc, după ce este aspru criticată de colegi.

ADVERTISEMENT