Life

Survivor România 2021 Live Video. Andreea Antonescu, la un pas să fie trimisă acasă de Faimoși

20.03.2021 | 20:57
Survivor Romania 2021 Live Video Andreea Antonescu la un pas sa fie trimisa acasa de Faimosi
ADVERTISEMENT

Dacă e sâmbătă, ochii noștri sunt ațintiți spre micile ecrane, pentru că ne așteaptă un nou episod al celui mai dur și intens reality-show difuzat vreodată Survivor România 2021, o competiție în care concurenții se înfruntă nu doar cu echipa adversă, ci și cu propriile limite, în încercarea de a face față condițiilor vitrege din Republica Dominicană. Andreea Antonescu riscă să părăsească competiția.


Update, ora 20:50.

Andreea Antonescu riscă să fie trimisă acasă. Cântăreața a fost aspru criticată de colegii din Echipa Faimoșilor și este considerată una dintre verigile slabe.

ADVERTISEMENT

Este a treia oară când artista este nominalizată pentru eliminare. Până acum a reușit să se salveze, dar soarta acesteia în Republica Dominicană este incertă.


Știre inițială

După înfrângerea suferită la ștafetă în primul joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii promit să lupte în această seară cu toate armele pentru a fi siguri că nu vor fi nevoiți să propună încă un membru spre eliminare.

ADVERTISEMENT

Pentru a reuși, însă, trebuie să lase în urmă tensiunile din camp. Și nu le este deloc ușor, mai ales că Zanni pare tentat să continue războiul cu Elena Marin, chiar dacă Moroșanu devine victimă colaterală.

Survivor România 2021. Urmărește Live episodul de sâmbătă, 20 martie

Noi am avut o înțelegere, că putem să votăm cum vrem noi, dar nu văd logica! Adică tu îmi declari război mai devreme sau… Nu înțeleg!”, susține luptătorul, vizibil iritat de decizia colegului său.

ADVERTISEMENT

Acesta, însă, vrea să o elimine pe Elena și nu se dă în lături de la nimic când vine vorba să pună capăt protecției pe care „Moro” i-o oferă dansatoarei.

Trebuie să dărâmi cumva alianța aia. Tu dacă te pui lângă ea sau în fața ei, automat dăm și în tine. Nu mai nominalizează pe Elena, nu mai e nominalizat Moroșanu.

ADVERTISEMENT

E o strategie foarte isteață, dar pe care ar trebui să o vadă toată lumea. Gata, nu mai vorbi, că prea te crezi deștept!”, a declarat Zannidache.

Jador, desființat de Sorin: „Ești un prefăcut”

Convins că accidentarea lui Jador nu este altceva decât o scuză prin care încearcă să-și prelungească șederea în competiție, Sorin nu pare dispus să îngroape securea războiului. Ba chiar continuă să lanseze acuzații dure la adresa manelistului.

Auzi, tu ești un terminat și un prefăcut! Nu ai nimic la picior! Te prefaci, stai să mănânci. Stai degeaba aici.

Eu și dacă pierd, măcar intru, nu mă prefac! Am probleme și eu, dar nu mă prefac. Știi de ce ești angajat tu aici? Ca un clovn.

Nu mai țipa, să mă audă și pe mine lumea! Ești doar un papagal și un clovn, atât”, a răbufnit Războinicul, cerându-i rivalului său să lase cârjele și să intre pe traseu.

ADVERTISEMENT