Life

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de joi, 4 februarie 2021

04.02.2021 | 20:56
Survivor Romania 2021 Live Video Vezi aici episodul de joi 4 februarie 2021
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 continuă astăzi, 4 februarie 2021, cu o nouă ediție plină de suspans pentru telespectatori și cu noi tensiuni în cele două tabere, Faimoșii și Războinici.

În episodul de astăzi, prezentatorul Daniel Pavel anunță noi jucători care se vor alătura competiției de la Kanal D, motiv pentru care vor exista noi provocări în cadrul probelor.

ADVERTISEMENT

Concurenții sunt nerăbdători să vadă cine vine în Republica Dominicană și cum vor evolua intrigile dintre ei. Ediția de joi seara, 4 februarie, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro.

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de joi, 4 februarie 2021

Joi, 4 februarie 2021, prezentatorul Daniel Pavel face un anunț așteptat de toți concurenții reality show-ului. Acesta va anunța nume noi, care se vor lupta ca să câștige marele premiu.

ADVERTISEMENT

Deja obosiți și cu morarlul la pământ, Faimoșii și Războinicii îi așteaptă pe noii colegi, care vin de acasă plini de energie. Au intervenit noi tensiuni în cadrul echipelor, mai ales între Jador și Culiță Sterp, care nu mai sunt în relații atât de bune.

„Sincer, mi se pare distant Culiță față de el. Nu știu, așa îl văd eu, dar poate el nu e așa. Dar așa îl văd eu de acasă, așa, distant.  Adică, când cineva spune, că am văzut cazuri în care a spus o fată despre el, sau un băiat, că Jador a făcut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apărarea, să zică… Sau poate că el nu îl cunoaște îndeajuns pe Jador. Nici Culiță nu îl cunoaște îndeajuns”, a declarat mama lui Jador, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Certuri în tabăra Faimoșilor. Jador și Culiță Sterp, scandal de proporții

De data aceasta, scandalul s-a mutat la băieții din echipa Faimoșilor, după ce Jador și Culiță Sterp și-au aruncat vorbe grele. Fetele se plâng și susțin că acum resimt toată greutatea probelor, din moment ce colegii lor sunt puși pe ceartă.

Roxana Nemeș este cea care a dezvăluit că au l0c „jocuri de culise” între cei doi maneliști. Jador îl acuză pe colegul său că este numai de partea femeilor: „Culiță ține partea oricărei femei!”, a spus artistul, iar colegul său i-a dat replica imediat: „Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!”

ADVERTISEMENT

În această seară are loc jocul pentru recompensă, o probă care îi va pune la încercare pe concurenți. Jador se ceartă și cu Roxana Nemeș, iar Culiță Sterp și Moroșanu intervin în conflict și îi iau apărarea blondinei.

Rămâne de văzut cum vor evolua tensiunile dintre concurenți și cine sunt persoanele noi care intră în competiție.

ADVERTISEMENT